ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη, 20 Απριλίου 2017

Πάλι απλήρωτοι στη Μιχαλακοπούλου

Την ώρα που τα στελέχη παραληρούν, οι εργαζόμενοι είναι στο σκοτάδι και χωρίς λεφτά

Το ποσό των 1.8 εκ. που αποφάσισαν να δώσουν οι τράπεζες στον εκκαθαριστή του ΔΟΛ μέχρι τα μέσα Μαΐου αρκούσαν όπως φαίνεται μόνο για την καταβολή του δώρου του Πάσχα και την αποπληρωμή οφειλών σε ασφαλιστικά ταμεία και εφορίες οφειλές τις οποίες προτίμησε ο εκκαθαριστής να καλύψει άμεσα αφήνοντας απλήρωτο το προσωπικό.
Οπως μαθαίνουμε στα ταμεία έχει μείνει ένα μικρό ποσό που ζήτημα είναι αν μπορεί να καλύψει ένα 15νθημερο, ενώ φτάνουμε στο τέλος Απριλίου και υπάρχει πλέον κίνδυνος οι εργαζόμενοι να μπουν ένα ακόμη μισθό «μέσα».
Το ακόμη χειρότερο είναι ότι οι εργαζόμενοι που έχουν απομείνει να παλεύουν ολομόναχοι..
να κρατήσουν όρθιο το μαγαζί, συνεχίζουν να βρίσκονται στο σκοτάδι. Κανείς δεν τους ενημερώνει επίσημα για τίποτε. Ο Αντώνης Καρακούσης, διευθυντής στο ΒΗΜΑ, που συμπεριφέρεται τον τελευταίο καιρό σαν να είναι ιδιοκτήτης της επιχείρησης (άλλο πάλι τούτο) συνεχίζει την προσφιλή τακτική του να λέει κάθε μέρα διάφορες ιστορίες που την επόμενη μέρα διαψεύδονται και τις τελευταίες μέρες προσπαθεί να «κρατήσει» το προσωπικό λέγοντας ότι παίζουν κάτι επιταγές οι οποίες με κάποιο τρόπο θα ρευστοποιηθούν και θα πληρωθει με αυτές ο κόσμος.
- από κείμενο στο enimerosi24.gr