ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 18 Απριλίου 2017

«Ακόμα και τότε που μας ξεσκόνιζε μου προκαλούσε αηδία»...

Ο διευθυντής επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός Κώστας Καραπαπάς γράφει στο facebook για τον Αχιλλέα Μπέο:

Είμαι 35 χρόνια στο ποδόσφαιρο με διάφορες ιδιότητες. Οπαδός, δημοσιογράφος, στέλεχος ΠΑΕ. Ποτέ μου δεν συνάντησα σε αυτή τη διαδρομή χειρότερο είδος απο τον Μπέο.
Ακόμα και τότε που μας έκανε τον γελωτοποιό, καθάριζε τις τουαλέτες και ξεσκόνιζε τα μπατζάκια μας, μου προκαλούσε αηδία.
Είναι πάντα έτοιμος με τη γλώσσα έξω να πεί κατά παραγγελία χοντράδες ή να γλείψει εκεί που έφτυνε. Και τον ξέρει όλη η κοινωνία δεν περιμένει εμένα...
Τώρα έχει το ρόλο του ντελάλη της δήθεν εξυγίανσης. Ότι βρωμιά θέλουν να πετάξουν, την..
πετάνε με τη γλώσσα του Μπέου. Δεν είναι η πρώτη φορά που προσπαθεί μάταια να τιμωρηθεί ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ.
Θυμάστε παλαιότερα το Πανιώνιος-Ολυμπιακός που δήλωνε ο βαρύμαγκας Μπέος ότι θα βάλει φούστα αν πάνε στο γήπεδο οι ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ; Πήγαν οι ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ, φούστα δεν ξέρουμε αν έβαλε, αλλά στη συνέχεια λύσσαξε να τιμωρηθούμε.
Τα ίδια κάνει και τώρα με αφορμή τα παραμύθια του παρατηρητή Λασκαράκη της... ΕΠΣ Θεσσαλίας, του οποίου είναι εξομολογητής μάλλον αφού ξέρει ακριβώς πως αισθάνεται και βγαίνει να το πεί στα ραδιόφωνα.
Αυτά γενικά. Τώρα, ειδικά, επειδή αναφέρθηκε σε μένα, να του πω ότι στο Βόλο πηγαίνω όποτε γουστάρω και με όποιον γουστάρω.
Και όχι μόνο στο Βόλο. Παντού.
Όσο για τις ύβρεις; Ε, αυτές είναι παράσημα όταν προέρχονται απο τη γλώσσα του Μπέου...

Μπέος: Γαβαθιώτηδες και Καραπαπάδες δεν ντρέπεστε λίγο;

Η ανάρτηση Καραπαπά  ήταν απάντηση στα όσα είπε ο Αχιλλέας Μπέος στον Arena fm 89,4. Μεταξύ άλλων είπε ο Μπέος:
«Τον έφαγε η αλαζονεία τον Μαρινάκη. Του τα είχα πει. Αν συνεχίσεις έτσι, θα φτάσεις να σε βρίζει όλο το γήπεδο.
Οι ομάδες οφείλουν να φιλοξενούν και να προστατεύουν τον αντίπαλο. Δείτε μια εβδομάδα πριν την ανακοίνωση του Πλατανιά.
Γαβαθιώτηδες και Καραπαπάδες δεν ντρέπεστε λίγο; Αυτόν τον Ολυμπιακό θέλετε και πρεσβεύετε; Τι έγινε και να χάσετε από τον Πλατανιά. Δεν ντρέπεστε λίγο;
Ας ελπίσουμε να γίνουν γρήγορα εκλογές στην ΕΠΟ. Να καθαρίσει το ποδόσφαιρο και να επιστρέψει ο κόσμος στο γήπεδο.
Ο Λασκαράκης μου είπε ότι έφαγε κλωτσιές, βρισίματα, φτυσίματα. Ο μάγκας ο Καραπαπάς. Έλα ρε να πιείς ένα τσίπουρο μόνος σου στον Βόλο, χωρίς συνοδεία. Τι είπε ο Λασκαράκης; Αντέδρασε σε μια φασιστική νοοτροπία, σε αυτά που είδε.
Αυτό που γίνεται είναι η ντροπή της ντροπής. Δεν έχει δικαίωμα κάποιος να αντισταθεί στον Μαρινάκη; Ανθρωπάκια και δουλοπρεπείς είναι.»