ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου 2017

Ε, όχι και σε όλα τα Μέσα του πλανήτη, Πόπη...

Πρωτοφανής καβγάς on air με τον ανταποκριτή Θάνο Αθανασίου (ΒΙΝΤΕΟ)

Εκτός εαυτού η Πόπη Τσαπανίδου το πρωί της Πέμπτης, στην ενημερωτική εκπομπή της στο Star, μετά τον έντονο on air διάλογο που είχε με τον ανταποκριτη του καναλιού στις Βρυξέλλες Θάνο Αθανασίου.
Τα πνεύματα άρχισαν να οξύνονται όταν η Πόπη Τσαπανίδου επέμεινε στην ερώτηση της αν θα υπάρξει τελεσίγραφο των δανειστών προς την κυβέρνηση τις επόμενες μέρες.  Ο ανταποκριτής επέμενε πως δεν πρόκειται να σταλεί τελεσίγραφο και θέλησε να κάνει μια ευρύτερη ανάλυση στο θέμα. Η Τσαπανίδου όμως πέρασε σε επόμενη ερώτηση με τη φράση «κωδικός Grexit». Τότε, ο Θάνος Αθανασίου εκνευρίστηκε από την διακοπή και ακολούθησε ένας πρωτοφανής καβγάς:..
Αθανασίου: «Περίμενε Πόπη, έχει σημασία!»
Τσαπανίδου: «Θάνο σε παρακαλώ, πρόσεξέ με λίγο! Δεν είμαστε σε αμφιθέατρο να κάνουμε διάλεξη, προσπαθούμε να δώσουμε το ρεπορτάζ. Σε ρωτάω, λοιπόν, το Grexit οι Ευρωπαίοι το συζητούν; Δεν θα συνεννοηθούμε…»
Αθανασίου: «Ε, μη μιλάς πάνω μου να συνεννοηθούμε!»
Τσαπανίδου: «Χίλια συγγνώμη! Μπορώ να κάνω εκπομπή Θάνο; Θες να έρθεις εδώ να αλλάξουμε θέση; Με ακούς τώρα; Δεν το πιστεύω αυτό! Δεν μου έχει ξανασυμβεί ποτέ! Θες να παίξουμε σε όλα τα Μέσα του πλανήτη; Να λένε όλοι παρουσιάστρια και ανταποκριτής μάλωσαν στον αέρα! Cool λίγο…»

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ από το 3:30