ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2017

Αναλαμβάνει η Κατερίνα Ακριβοπούλου

** Η έμπειρη δημοσιογράφος Κατερίνα Ακριβοπούλου αναλαμβάνει από τη Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2017, την παρουσίαση και τον συντονισμό της εκπομπής της ΕΡΤ1 «ΑΙΘΟΥΣΑ ΣΥΝΤΑΞΗΣ».
Η Ακριβοπούλου έχει εργαστεί επί σειρά ετών ως δημοσιογράφος και αρχισυντάκτρια σε ραδιοτηλεοπτικούς σταθμούς στην Αθήνα και την Περιφέρεια, ενώ έχει συνεργαστεί με μεγάλες εφημερίδες και περιοδικά.

** Σε κατάληψη της γραφείων της εφημερίδας «Αυγή», προχώρησαν 30 αντιεξουσιαστές ζητώντας την απελευθέρωση και τη χορήγηση πολιτικού ασύλου στον απεργό πείνας Μοχάμεντ Α. Οι αστυνομικές δυνάμεις που έσπευσαν στην..
«Αυγή» αποχώρησαν, έπειτα από συνομιλία και σχετικό αίτημα της διεύθυνσης της εφημερίδας. Τελικά στις 7.30 το βράδυ της Δευτέρας, οι αλληλέγγυοι αποχώρησαν από τα γραφεία της «Αυγής».
  
** Διονύσης Τσακνής: Η Διοίκηση της ΕΡΤ αποφασίζει ότι 1. Οι ομιλίες στελεχών της Χρυσής Αυγής δεν θα μεταδίδονται ζωντανά. 2. Συγκροτείται υπηρεσιακή επιτροπή, η οποία θα κρίνει το κατά πόσο το υλικό των μαγνητοσκοπήσεων είναι μεταδόσιμο ή όχι. Για την ανεξαρτησία και την αδιάβλητη λειτουργία της επιτροπής εγγυώμαι ο ίδιος.

** Το Υπουργείο Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης ιδρύει, με νομοσχέδιο που καταθέτει άμεσα στη Βουλή, την Ελληνική Διαστημική Υπηρεσία με την επωνυμία Εθνικό Κέντρο Διαστημικών Εφαρμογών (ΕΚΔΕ). Ο αρμόδιος υπουργος Νίκος Παππάς δήλωσε: «Με τη δημιουργία της ελληνικής space agency πράττουμε το αυτονόητο. Γιατί είναι απλά αδιανόητο το γεγονός ότι, στο κοντινό παρελθόν, η χώρα μας απεμπόλησε τα δικαιώματά της στο διαστημικό φάσμα»... Κι έγινε χαμός στα social media...