ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή 18 Νοεμβρίου 2016

Δύο άσπονδοι φίλοι...

...απέναντι από την οικογένεια Βαρδινογιάννη

Κατά καιρούς έχουν ανταλλάξει «φιλοφρονήσεις» ο ένας από τη στήλη του και ο άλλος από την εκπομπή του, απασχολώντας τις μιντιακές στήλες και δίνοντας τροφή για κοινωνική κριτική μεταξύ αργόσχολων στα καφέ του γνωστού τριγώνου, αλλά και στα πιο χάι του Νέου Ψυχικού… Tην τελευταία φορά που ο Νίκος Χατζηνικολάου και ο Γιώργος Παπαχρήστος «στόλισαν» δημοσίως ο ένας τον άλλον, αφορμή ήταν το αποτέλεσμα του διαγωνισμού για τις τηλεοπτικές άδειες. Τότε ο δημοσιογράφος των «ΝΕΩΝ» είχε γράψει: ο Χατζηνίκος ανακάλυψε ότι η κρίση βαθαίνει. Σκέψου τι νεύρα θα έχει ο κύριος Βαρδής που δεν πήρε άδεια.
Ενώ ο εκδότης της «Real News» επέλεξε να απαντήσει στον ομόλογό του και όχι απευθείας στον..
δημοσιογράφο του ΔΟΛ λέγοντας: Είναι ντροπή σου Ψυχάρη να βάζεις τα τσιράκια σου που είναι μόνιμα προσκεκλημένος στην εκπομπή του Πρετεντέρη για να με χτυπάνε ύπουλα. Ντροπή σου που βάζεις τα τσιράκια σου να επιτίθενται σε μένα. Κατάλαβες Παπαχρήστο… παπατσιράκι του αφεντικού σου;
Κι όμως δυο μήνες μετά, δηλαδή σήμερα, οι δυο άσπονδοι φίλοι, Παπαχρήστος και Χατζηνικολάου, έχουν κάτι κοινό! Ποιος να το λέγε! Και μάλιστα όχι ό,τι κι ό,τι… αλλά γκράντε κοινό! Αφού και οι δυο από διαφορετικές αφετηρίες ο καθένας, βρίσκονται απέναντι στην οικογένεια Βαρδινογιάννη!
Σημειώνεται ότι ο Γιώργος Παπαχρήστος, που είχε θητεύσει ως μουστακοφόρος σχολιαστής στο δελτίο ειδήσεων του STAR το 2011, στην αρχή της εβδομάδας αποκάλυψε το παράπονο της Ολγας Κεφαλογιάννη που κυκλοφορεί ως αστικός μύθος ότι «Κάποτε ο κύριος Βαρδής Βαρδινογιάννης της είπε: Ολγα μου εσυ είσαι ανιψιά μου, αλλά η Φώφη είναι κόρη μου»! Και συνέχισε στο ίδιο mood «Ο κύριος Βαρδής επεδίωκε per mare per terra να ψηφίσει το ΠΑΣΟΚ τον Ιούλιο τον εκλογικό νόμο, για να βρει ο Τσίπρας τις ψήφους που του έλειπαν ώστε να ισχύσει η απλή αναλογική»!
Αντίθετα ο Νίκος Χατζηνικολάου κάνοντας λιγότερο θόρυβο, προκαλώντας όμως σεισμικές δονήσεις εξίσου υψηλών ρίχτερ, έσπασε τη συνεργασία του με το STAR, δημιουργώντας βαθύ ρήγμα στη σχέση του με την οικογένεια, την οποία εγκατέλειψε σε μια δύσκολη στιγμή που έδινε μάχη να μείνει ανοικτό το κανάλι – όπως ισχυρίζεται η ίδια, μετακινούμενος στο «στρατόπεδο» του εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη.
- πηγή: enimerosi24