ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2016

Οι αναγνώστες των «Νέων» ξέρουν την αλήθεια!..

Ο Κ. Λαλιώτης απαντά στον Γ. Παπαχρήστο και στην ιστορική εφημερίδα

Επανέρχεται ο Κώστας Λαλιώτης και με νέα επιστολή του απαντά στην εφημερίδα «Τα Νέα» σχετικά  με τις αναφορές που έκανε χθες ο σχολιογράφος (και υπηρέτης δύο αφεντάδων) Γιώργος Παπαχρήστος μέσα από τη στήλη του «Στίγμα», στο παλαίμαχο στέλεχος και πρώην υπουργό του ΠΑΣΟΚ για ανάμειξή του τόσο στο θέμα εκλογής Παπούλια στην Προεδρία της Δημοκρατίας όσο και σε σειρά άλλων θεμάτων.
Στην επιστολή του, που δημοσιεύεται στην παραπλήσια (του Παπαχρήστου) στήλη «Μικροπολιτικός», ο Κ. Λαλιώτης κάνει λόγο για μυθεύματα αναφέροντας πως  «οι χιλιάδες αναγνώστες της ιστορικής εφημερίδας ως δημοκρατικοί και προοδευτικοί πολίτες ασφαλώς έχουν γνώση, κρίση και μνήμη.
Ξέρουν τις αλήθειες
». Στην επιστολή που έχει παραλήπτες τον διευθυντή της εφημερίδας Τα Νέα Δ. Μητρόπουλο και τον αρθοργράφο Γ. Παπαχρήστο, ο Λαλιώτης αναφέρει:..
"Αξιότιμοι Φίλοι,
1. Για το ολοσέλιδο «Στίγμα» που δημοσιεύτηκε στα ΝΕΑ του Σαββάτου («... για τον αρραβώνα ανάμεσα στον ΣΥΡΙΖΑ και το ΠΑΣΟΚ φαίνεται ότι τον προξένεψαν, ο Κώστας Λαλιώτης και ο Χρήστος Σπίρτζης, ένα μεσημέρι σε ένα εστιατόριο...» έχω απαντήσει αναλυτικά και τεκμηριωμένα. Ειναι σαφές ότι το ευφάνταστο και παραπλανητικό σενάριο με τα συνακόλουθα  μυθεύματά του έχει καταρρεύσει σαν χάρτινος πύργος, γιατί δεν έχει καμμία σχέση με την αλήθεια και την πραγματικότητα.

2. Σήμερα όμως στο ολοσέλιδο Στίγμα συνεχίζονται οι αναφορές στο πρόσωπο μου σχετικά «...με τον Εκδοτικό Οίκο Λιβάνη», την εκλογή του Κάρολου Παπούλια, την Καραμανλική διείσδυση στο ΠΑΣΟΚ, την υπονόμευση του Γιώργου Παπανδρέου ως προέδρου του ΠΑΣΟΚ και πρωθυπουργού ή της συγκυβέρνησης ΝΔ-ΠΑΣΟΚ για να επιταχυνθεί η έλευση του ΣΥΡΙΖΑ στην εξουσία...».
Και πάλι όλες αυτές οι αναφορές είναι μυθεύματα. Είναι αναφορές παραπλανητικές χωρίς κανένα αντίκρυσμα αλήθειας.

3. Οι αλήθειες είναι τελείως διαφορετικές έχουν  καταγραφεί εναργέστατα και διαχρονικά και στην έγκριτη εφημερίδα σας.
- Για την πρόταση και εκλογή του Κάρολου Παπούλια αλλά και για τον θετικό απολογισμό της 10της θητείας του ως Προέδρου της Δημοκρατίας μπορεί κανείς να ανατρέξει στα διθυραμβικά πρωτοσέλιδα, στα ειδικά αφιερώματα, στις συνεντεύξεις, στα άρθρα και στα ρεπορτάζ της εφημερίδας τα Νέα.
Επίσης μπορεί ανατρέξει κανείς στην ομόθυμη στήριξη της εκλογή του από την συντριπτική πελιοψηφία της Βουλής, στις ομιλίες των Αρχηγών όλων των Κομμάτων, στις δηλώσεις και τα άρθρα Υπουργών, Βουλευτών, Δημοσιογράφων, Πανεπιστημιακών και Πολιτών, όπως και στη διαχρονική δημοφιλία του.
- Για την ανάδειξη του Γιώργου Παπανδρέου ως προέδρου του ΠΑΣΟΚ και την εκλογή του ως Πρωθυπουργού αλλά, αργότερα, και για την υπονόμευση του, για τη συγκυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ με τη ΝΔ, για τα μνημόνια και για την έλευση του ΣΥΡΙΖΑ  μπορεί να ανατρέξει κανείς στα πρωτοσέλιδα, τα αφιερώματα και τα άρθρα της εφημερίδας Τα Νέα. Κυρίως όμως μπορεί να ανατρέξει σε αδιαμφισβήτητα ντοκουμέντα  για όλη αυτή την κρίσιμη περίοδο, δηλαδή, σε δηλώσεις, βιβλία και άρθρα του Γιώργου Παπανδρέου, των υπουργών των κυβερνήσεών  του, των βουλευτών και των επιφανών στελεχών του ΠΑΣΟΚ, όπως και στις αποφάσεις των συλλογικών οργάνων (Κ.Ε., Κ.Ο. και Συνέδρια) του ΠΑΣΟΚ.

4.Τέλος, αν δεν είναι αρκετά όλα αυτά για να αφυπνιστεί η μνήμη όλων μας, μπορεί  να ανατρέξει κανείς στα ίδια τα γραπτά του Γιώργου Παπαχρήστου, μπορεί να ξαναδιαβάσει διαχρονικά τα δικά του άρθρα, τις δικές του αναλύσεις, τα δικά του ρεπορτάζ στην εφημερίδα τα Νέα.

Υ.Γ. Ευτυχώς, τα γραπτά της εφημερίδας Τα Νέα μένουν για πάντα. Στα έντυπα αρχεία και τα ηλεκτρονικά αρχεία σας υπάρχουν όλες οι μαρτυρίες για τις προαναφερόμενες αλήθειες, που κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει ή να τις σβήσει με σφουγγάρι. Οι χιλιάδες αναγνώστες της ιστορικής εφημερίδας ως δημοκρατικοί και προοδευτικοί πολίτες ασφαλώς έχουν γνώση, κρίση και μνήμη.
Ξέρουν τις αλήθειες. Θυμούνται πολύ καλά τα πρωτοσέλιδα, τα εξαιρετικά αφιερώματα στους πρωταγωνιστές, τα διθυραμβικά, τα κριτικά και τα πολεμικά άρθρα και δημοσιεύματα, για πρόσωπα, για κόμματα και για πολιτικές των τελευταίων ετών
Φιλικά, 
Κώστας Λαλιώτης".