ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Κυριακή 21 Αυγούστου 2016

Σκουρλέτης: Πιθανή και πέμπτη τηλεοπτική άδεια

«Τα κανάλια για δεκαετίες τώρα παίρνανε δάνεια χωρίς όρους και προϋποθέσεις. Είναι αυτά τα δάνεια που βουλιάξανε τις τράπεζες και κλήθηκε ο ελληνικός λαός να πληρώσει για την ανακεφαλαιοποίησή τους. Τέρμα, λοιπόν, σε αυτού του είδους την φαυλότητα, την ανομία και τη διαφθορά».
Τα παραπάνω τόνισε ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Πάνος Σκουρλέτης σε συνέντευξή του στο Αθηναϊκό - Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων και στον Αλ. Μπελτέ.
Ο Π. Σκουρλέτης άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο να παραχωρηθεί -σε μια δεύτερη φάση- ακόμη μία τηλεοπτική άδεια, εφόσον προκύψει μια πραγματική ανάγκη στην ενημέρωση λέγοντας χαρακτηριστικά:..
«Ο αριθμός έχει προσδιοριστεί στο νούμερο 4, χωρίς να έχει αποκλειστεί σε μια δεύτερη φάση, εάν προκύψει μια πραγματική ανάγκη η οποία να σχετίζεται με την ενημέρωση. Μιλάμε για την ενημέρωση, δεν μιλάμε ούτε για σούπερ μάρκετ, ούτε για παπουτσάδικο, ούτε για κατάστημα που πουλάει φορέματα, άρα σχετίζεται πια με την ίδια τη δημοκρατία και τη λειτουργία της. (...) Σας λέω ότι -έχει ακουστεί δημόσια, δεν το λέω μόνο εγώ- το ενδεχόμενο να δοθούν παραπάνω άδειες θα εκτιμηθεί, θα αξιολογηθεί από τη στιγμή που θα υπάρχει μια πραγματική αναγκαιότητα, χωρίς να υπονομεύουμε πια τη βιωσιμότητα των σταθμών»
Για το θέμα των εργασιακών σχέσεων ο Π. Σκουρλέτης επισημαίνει ότι στόχος της κυβέρνησης είναι η δημιουργία σταθερών θέσεων εργασίας με ποιοτικά χαρακτηριστικά, παράλληλα με την κατοχύρωση των εργασιακών δικαιωμάτων και καλεί την αντιπολίτευση να αποσαφηνίσει την θέση της.