ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Σάββατο 13 Αυγούστου 2016

Δημοσιογράφος άξιος του μισθού του...

...που ήταν μάλιστα και παχυλότατος!

Το να είσαι ευγνώμων είναι ανθρώπινο. Το να μετατρέπεται η ευγνωμοσύνη σε ανταποδοτική εκδούλευση είναι χυδαίο!
Ο δημοσιογράφος που πήγε «φυτευτός» (από ποιον;) σε ομοσπονδία με παχυλό μισθό (δείτε εδώ) αλλά τον πήραν και τον σήκωσαν οι εξελίξεις, δείχνει την ευγνωμοσύνη του στηρίζοντας από το Μέσον στο οποίο εργάζεται, τις ετοιμόρροπες καταστάσεις της παλιάς του εργοδοσίας.
Επιτίθεται με πάθος στον Κοντονή (ο οποίος ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΛΑΘΗ, το αναγνωρίζουμε, αλλά προσπαθεί να γκρεμίσει διαπλοκές και παρασκήνια), λέει ότι θα τον βαρεθεί η ΦΙΦΑ με τις συνεχείς οχλήσεις του και υποστηρίζει ότι ο υφυπουργός κατηγορεί την ομοσπονδία για δήθεν  (έτσι τις χαρακτηρίζει: ΔΗΘΕΝ!) παρεμβάσεις στην αθλητική.. δικαιοσύνη όταν έχουμε ολοφάνερες χειρουργικές επεμβάσεις σε συνθέσεις οργάνων και επιτροπών.
Στον καθημερινό άγριο πόλεμο που έχει εξαπολύσει μετέχουν αβανταδόρικα και συνεργάτες του, αρσενικές Κασσάνδρες, που προβλέπουν παραίτηση Κοντονή υπό το βάρος των γεγονότων! Ο δημοσιογράφος αποτελεί κλασική περίπτωση αυτού που λέμε «άξιος του μισθού του», και αναδρομικά μάλιστα.
- διαβάστε περισσότερα στο harddog-sport (ΕΔΩ)