ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 13 Απριλίου 2016

Μοιράζει λεφτά ο Χατζηνικολάου!

Οι προσφορές της Real News (και) σε χρήμα, συνεχίζονται. Μετά τις επιταγές των πέντε, δέκα και κάποτε περισσότερων χιλιάδων ευρώ, η εφημερίδα του Νίκου Χατζηνικολάου μοιράζει τώρα εκατό χιλιάδες όχι με κλήρωση αλλά με κουπόνια και πόντους! Η διαδικασία αρχίζει την ερχόμενη Κυριακή, θα διαρκέσει τέσσερις εκδόσεις και το ποσό που έχει καθοριστεί θα χωριστεί σε δύο κατηγορίες. Πενήντα χιλιάδες θα δοθούν στον μεγάλο τυχερό και οι υπόλοιπες θα διανεμηθούν σε μικρότερα, κλιμακούμενα, ποσά, μεταξύ των οποίων χιλιάρικα και πεντακοσάρικα για να είναι μεγάλος ο αριθμός των αναγνωστών που θα έχουν κέρδη από τον διαγωνισμό.
Από όσα θυμάμαι η προσφορά χρημάτων από εφημερίδα εφαρμόστηκε για πρώτη φορά πριν..  από χρόνια από το Φως των Σπορ. Όταν άλλες – πολιτικές κυρίως – εκδόσεις πρόσφεραν βιντεοταινίες, βιβλία, τραγούδια σε cd και ό,τι μπορούσε να κατεβάζει το κεφάλι των επιφορτισμένων με τις προσφορές τμημάτων, ο Θόδωρος Νικολαΐδης πρόσφερε με κουπόνια ζεστό χρήμα! Πόσο; Δεν θυμάμαι ακριβώς, αλλά ήταν ένα σεβαστό, όχι όμως πολύ μεγάλο, ποσό – που ανανεωνόταν πολύ συχνά, μπορεί και μια φορά την εβδομάδα.

- διαβάστε τη συνέχεια στο harddog-sport (ΕΔΩ)