ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 28 Οκτωβρίου 2015

Επετειακό σχόλιο

Σε ένα παραλήρημα εθνικιστικού και σκοταδιστικού κηρύγματος ο Τράγκας στο σταθμό Χατζηνικολάου γιορτάζει σήμερα από το πρωί το ΟΧΙ με τις γνωστές φωνές, τους λαρυγγισμούς και κυρίως τις «ζωντανές» μνήμες του.
Είναι γνωστό άλλωστε (από τον ίδιο) ότι όλα τα επώνυμα πρόσωπα ήταν φίλοι του, όλοι του είχαν δώσει τη μία και μοναδική συνέντευξη πριν πεθάνουν και γενικώς ο ίδιος τελικά έχει επηρεάσει το ρου της ιστορίας χάρη στην δημοσιογραφική του οντότητα.
Με το μπαμπούλα του αλυτρωτισμού των... άλλων και τα ελληνικά κανόνια που δεν θα μπορούν να βομβαρδίσουν τον εχθρό όσο υπάρχει μνημόνιο (;). Ως εκεί καλά και αρεστά (προφανώς και στους ψηφοφόρους της Χρυσής Αυγής) τα θαρραλέα ακροδεξιά βρισίδια Τράγκα.
Όταν όμως αρχίσει να μιλάει για τη δικτατορία των τραπεζών και για το πόσο πολύ «κλαζομενείς και απάτριδες και λιπόψυχοι» είμαστε όλοι μας, εκεί είναι που γυρνάει το μάτι του ακροατή ανάποδα μια και όλοι θυμούνται ότι το ονοματάκι Γιώργος Τράγκας, με τις καταθέσεις στην ελβετική τράπεζα, είναι φαρδύ πλατύ ανάμεσα σε εκείνα της λίστας Λαγκάρντ!
Ο ίδιος βέβαια είχε πει τότε ότι η λίστα είναι πλαστή και αναξιόπιστη και προϊόν ξένων..
«συμφερόντων». Θυμάται ακόμα ο ακροατής τους απλήρωτους εργαζόμενους στις εφημερίδες του που ανοιγόκλεινε χωρίς κανείς να τον εμποδίζει, όπως θυμάται φυσικά και την προβολή των ναζιστών στον έντιμο διάλογο που είχε μαζί τους για το καλό της... πολυφωνίας.
Φυσικά ο εν λόγω ούτε είναι νέος στην πλειοδοσία του ανέξοδου πατριωτισμού της σημαίας ούτε βέβαια και ο μόνος. Παρέλαση κάνουν τέτοιοι τύποι στη διάρκεια της ιστορικής επετείου από τον Γεωργιάδη, που φοβάται ότι θα μας πάρουν την Ακρόπολη λόγω του μνημονίου Τσίπρα (αυτός δεν ήταν άλλωστε που έλεγε αν δεν υπήρχε το μνημόνιο έπρεπε να το εφεύρουμε), τον Πρετεντέρη, που... διαμαρτυρήθηκε για την επίσκεψη του Ντομπρόβσκις την παραμονή του ΟΧΙ, τον Απόστολο Τζιτζικώστα που άρχισε να ξεδιπλώνει τη γνωστή και από άλλους  ομοϊδεάτες ρητορική του χαρακτηρίζοντας «Εθνικά επικίνδυνο» τον πρωθυπουργό διότι «μετατρέπει την προσφυγική κρίση σε εθνική (!) κρίση» και όλους εκείνους, που συντάσσονται τελικά με τον πρωταγωνιστή της κινηματογραφικής αντίστασης Κώστα Πρέκα και τον «ΑΕΡΑ» του.
Αυτή η ωραία εορταστική ατμόσφαιρα επικρατεί από το πρωί στα αδούλωτα ΜΜΕ, την ώρα των παρελάσεων την ώρα που τα άρματα μάχης παρελαύνουν θυμίζοντας σε όλους εκτός από την ηρωική αντίσταση του λαού μας και τις μίζες που δόθηκαν για την απόκτηση τους.

Aντα Ψαρρά (efsyn)