ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 28 Οκτωβρίου 2015

Αναξιοπρεπές τέλος με υπογραφή Μπακατσέλου

Προς πτώχευση ο «Αγγελιοφόρος» – Συνέλευση εργαζομένων την Πέμπτη 29/10

Την υπογραφή της οικογένειας Μπακατσέλου έχει το αναξιοπρεπές τέλος της εφημερίδας «Αγγελιοφόρος»: Ο έσχατος των εκπροσώπων της εργοδοσίας ανακοίνωσε χθες (27/10/2015) στους εργαζόμενους ότι η επιχείρηση προχωρά σε παύση πληρωμών και καταθέτει αίτηση πτώχευσης.
Στον ίδιο χώρο που ο πατέρας του, Αλέξανδρος Μπακατσέλος, έδινε διαδοχικές διαβεβαιώσεις ότι από αυτόν και την οικογένειά του δεν πρόκειται να χάσει ποτέ κανείς έστω ένα ευρώ, σήμερα ο Βασίλειος Μπακατσέλος απέφυγε την παραμικρή νύξη για αποζημιώσεις. Αντιθέτως, είπε με κυνισμό ότι η επιχείρηση διάλεξε αυτή τη λύση για να έχουν οι εργαζόμενοι τον χρόνο να απευθυνθούν στα ταμεία τους και να πάρουν από αυτά χρήματα που δικαιούνται, προφανώς.. εφόσον κάνουν επίσχεση εργασίας.
Με τέτοιο πνεύμα αντιμετωπίστηκαν εργαζόμενοι οι οποίοι έχουν να πληρωθούν οκτώ μήνες από έναν επιχειρηματία που δε δίστασε να υποκριθεί ότι διαπραγματεύεται για «βιώσιμη λύση» παίζοντας με τις ελπίδες του προσωπικού και κρατώντας το σε ιδιότυπη ομηρία, ενώ, όπως φέρεται ότι ο ίδιος ομολόγησε, είχε αποφασίσει από καιρό να οδηγήσει την ΕΒΕ ΑΕ σε πτώχευση.
Θεατές στο πολύ φτηνό έργο της οικογένειας Μπακατσέλου στάθηκαν για πολλά χρόνια οι συνιδρυτές της εφημερίδας, τα συγκροτήματα Μπόμπολα και Ψυχάρη, αποκαλύπτοντας την αντίληψη που έχουν για οποιοδήποτε μέσο Ενημέρωσης λειτουργεί έξω από το ολοένα στενότερο αθηναϊκό περιβάλλον τους.
Η ΕΣΗΕΜ-Θ, η ΕΠΗΕΘ και η ΕΤΗΠΤΘ καλούν όλους τους εργαζόμενους του «Αγγελιοφόρου» σε συνέλευση την Πέμπτη 29/10/2015, στις 12.30 μ.μ., στην αίθουσα συνεδρίων της ΕΣΗΕΜ-Θ (Στρατηγού Καλλάρη 5, 3ος όροφος).