ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 26 Αυγούστου 2015

Ζήτημα με Ακριβοπούλου στον Real FM

Τους ανακοίνωσε ξαφνικά πως σταματάει τις βραδινές εκπομπές με τον Νίκο Μπογιόπουλο. Ο λόγος; Σύμφωνα με πληροφορίες θα ενταχθεί στο δυναμικό του τηλεοπτικού Alpha οπότε δεν της... έβγαιναν οι ώρες.
Mε τον Μπογιόπουλο κρατούσαν ως γνωστόν το 8 με 10 κάθε βράδυ και αποτελούσαν ένα επιτυχημένο ραδιοφωνικό δίδυμο στον Real 97.8. Ζήτησε ωστόσο η Κατερίνα Ακριβοπούλου να παραμείνει στο μεσημεριανό μαγκαζίνο με τον Γιάννη Παπαδόπουλο, αλλά δεν βλέπω τη διάθεση από τους υπεύθυνους του σταθμού να συνεχίσουν τη συνεργασία. Το αντίθετο μάλιστα, μάλλον εκνευρισμένοι είναι με τη γενικότερη στάση της δημοσιογράφου. Άλλωστε και οι όροι δεν είναι πια οι ίδιοι, μεταβλήθηκαν, η συμφωνία ήταν για δύο εκπομπές σε καθημερινή βάση, μία το μεσημέρι και μία το βράδυ.
Μία αληθινή πρόκληση για την Κατερίνα Ακριβοπούλου θα ήταν να αναλάμβανε και το..
ραδιόφωνο του Alpha 98.9. Ως διευθύντρια εννοώ. Το γνωρίζει το μέσο πολύ καλά και πιστεύω πως θα πετύχαινε πολλά αν την άφηναν να δουλέψει όπως αυτή πιστεύει πως πρέπει να δουλέψει. Στην τηλεόραση του Alpha (αν ο «γάμος» δεν χαλάσει την τελευταία στιγμή) θα σχολιάζει στο δελτίο ειδήσεων αλλά, κυρίως, θα έχει δική της πολιτική εκπομπή.
Ο ενδιάμεσος φορέας σε όλα αυτά είναι ο Λάκης Λαζόπουλος. Ξέρετε, έτσι, η εξίσωση γνωστή: Αλ Τσαντίρι --) Alpha --) Δημήτρης Κοντομηνάς.

Δημήτρης Κανελλόπουλος / e-tetradio