ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 26 Αυγούστου 2015

Το εν πολλαίς αμαρτίαις περιπεσόν συγκρότημα Λαμπράκη...

ΛΑ.Ε.: Πως ο Τσίπρας θα βάλει χέρι στη διαπλεκόμενη μιντιοκρατία, όταν συνεχίζεται η «ανίερη συμμαχία» με κορυφαίους εκπροσώπους της;

Για εκστρατεία «υπεράσπισης» της κυβέρνησης Τσίπρα και σπίλωσης της Λαϊκής Ενότητας από τον Δημοσιογραφικό Οργανισμό Λαμπράκη κάνει λόγο το κόμμα του Παναγιώτη Λαφαζάνη.
Σε σχετική ανακοίνωση, με τίτλο «Ο ΔΟΛ σε ρόλο σωματοφύλακα του… ΣΥΡΙΖΑ! - Βιομηχανία σπίλωσης της Λαϊκής Ενότητας», αναφέρεται χαρακτηριστικά: «Τρίβουν τα μάτια τους και δεν πιστεύουν αυτά που βλέπουν εσχάτως οι αριστεροί και προοδευτικοί άνθρωποι αυτού του τόπου. Το εν πολλαίς αμαρτίαις περιπεσόν συγκρότημα Λαμπράκη, που μέχρι χθες πρωτοστατούσε στην αποδόμηση του ΣΥΡΙΖΑ και..
προσωπικά του Αλέξη Τσίπρα, φέρεται ωσάν να έχει αναλάβει εργολαβικά την «υπεράσπιση» της κυβέρνησης και τη "βρώμικη δουλειά" για τη σπίλωση της Λαϊκής Ενότητας».
Και συνεχίζει η ανακοίνωση:
«Πρόσφατα, η εφημερίδα ΤΑ ΝΕΑ είχε το θράσος να μιλήσει για "Αριστερή Αποστασία" στο κύριο άρθρο της, με αφορμή τη συγκρότηση της "Λαϊκής Ενότητας". Χθες, η ίδια εφημερίδα μιλάει, με το πρωτοσέλιδο, οκτάστηλο τίτλο της, για… "Καρφιά και λάσπη μεταξύ πρώην συντρόφων", υποστηρίζοντας ότι η «Λαϊκή Ενότητα» έχει επιλέξει ως κύριο, αν όχι και μοναδικό αντίπαλο την ηγεσία της κυβέρνησης και του ΣΥΡΙΖΑ. Προχωρά μάλιστα στο δημοσιογραφικό ατόπημα να βάζει στο στόμα ανώνυμων "στελεχών της Λαϊκής Ενότητας" εκφράσεις και χαρακτηρισμούς, χωρίς να επικαλείται ούτε μία δημόσια τοποθέτηση».
Η ανακοίνωση αφήνει αιχμές και κατά του Αλέξη Τσίπρα απευθύνοντας του το ερώτημα:
«Η ηγεσία της κυβέρνησης και του ΣΥΡΙΖΑ, αισθάνονται άνετα με την απλόχερη υποστήριξη που τους παρέχουν εσχάτως οι διαπλεκόμενοι ολιγάρχες; Δεν έχουν τίποτα να πουν γι' αυτή την εκστρατεία σπίλωσης μιας αριστερής, προοδευτικής δύναμης, η οποία, μάλιστα, γίνεται στο όνομα της υπεράσπισής τους; Πως θα πείσουν τον ελληνικό λαό ότι εννοούν να βάλουν χέρι στη διαπλεκόμενη μιντιοκρατία, όταν συνεχίζεται αυτή η «ανίερη συμμαχία» με κορυφαίους εκπροσώπους της;».