ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 27 Αυγούστου 2015

Εκλογές: χρυσή ευκαιρία για όλους!

Ο Χρήστος Ξανθάκης γράφει (στο newpost) γιατί όλοι και όλες έχουν κάτι να κερδίσουν από τις προσεχείς εκλογές

Μια καλή ευκαιρία για όλους και για όλες είναι οι προσεχείς εκλογές. Και εξηγώ το γιατί, δίχως περιττή σάλτσα:

* Είναι μια καλή ευκαιρία  για τον Αλέξη Τσίπρα να μπετονάρει τον ΣΥΡΙΖΑ γύρω από το πρόσωπό του. Ούτως ή άλλως μετά από τις πρόσφατες αποχωρήσεις, όχι νούμερο δύο, ούτε νούμερο τρία ούτε τέσσερα δεν υπάρχουν στο κόμμα. Υπάρχει η Ρένα Δούρου φυσικά, αλλά αυτή παίζει το παιχνίδι της υπομονής και δεν λογαριάζεται ως «απειλή» στο εγγύς μέλλον.

* Είναι μια καλή ευκαιρία για τον Παναγιώτη Λαφαζάνη να αποδείξει ότι η ιδεολογική καθαρότητα της αριστεράς πουλάει ως brand name στην Ελλάδα. Να δούμε ρε παιδάκι μου αν έχει δίκιο αυτός..
όταν λέει ότι το 62 % υποδήλωνε επαναστατική διάθεση ή αν έχουμε δίκιο κάποιοι άλλοι που επιμένουμε ότι οφειλόταν στο νταηλίκι των Ελλήνων αναρχοδεξιών.

* Είναι μια καλή ευκαιρία για την Ζωή Κωνσταντοπούλου να μετρήσει το πολιτικό της μπόι. Και να βουλώσει μερικά από τα στόματα που απαιτούσαν την άμεση καθαίρεσή της από την Προεδρία της Βουλής.

* Είναι μια καλή ευκαιρία για τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη να παίξει τη  μπαλίτσα που αποδεδειγμένα γνωρίζει και να επιστρέψει την Νέα Δημοκρατία εκεί όπου την θεμελίωσε ο εθνάρχης Καραμανλής. Στο χώρο της λαϊκής κεντροδεξιάς δηλαδή, μακριά από τις ακροδεξιές εξάρσεις των τελευταίων ετών.

* Είναι μια καλή ευκαιρία για τον Σταύρο Θεοδωράκη να καθαρίσει τώρα με τις λίστες την κοινοβουλευτική ομάδα του κόμματός του, κλειδώνοντας στο χρονοντούλαπο μερικές από τις πλέον εκκεντρικές περιπτώσεις του Ποταμιού.

* Είναι μια καλή ευκαιρία για την Φώφη Γεννηματά να υποδεχθεί τον Γιώργο Παπανδρέου ως φιλοξενούμενο στο κόμμα που ίδρυσαν ο πατέρας του και ο πατέρας της. Και να λάβει έτσι μια μικρή οικογενειακή εκδίκηση, με καθυστέρηση αρκετών χρόνων.

* Είναι μια καλή ευκαιρία για τον Ευάγγελο Βενιζέλο να σπάσει πλάκα. Το οφείλει κάτι δεκαετίες στον εαυτό του.

* Είναι μια καλή ευκαιρία για τον Πάνο Καμμένο να επιβεβαιώσει ότι στις φλέβες του κυλάει το αθάνατο νερό. Αν  μπει στη Βουλή και αυτή τη φορά, θα έχει σπάσει τα ρεκόρ ακόμη και του πρότερου «απέθαντου» Γιώργου Καρατζαφέρη.

* Είναι μια καλή ευκαιρία για τον Δημήτρη Κουτσούμπα να εκμεταλλευτεί την φυσιολογική φθορά του ΣΥΡΙΖΑ και να ανεβάσει το ποσοστό του ΚΚΕ από τον περασμένο Γενάρη. Και μισό τοις εκατό παραπάνω να τσιμπήσει, κέρδος θα είναι.

Υ.Γ.: Είναι επίσης μια καλή ευκαιρία και για τον Ηλία Ψινάκη να λέει ανενόχλητος τις αηδίες του, χωρίς να ασχολείται ο κόσμος μαζί του. Το τελευταίο του κατόρθωμα; Δεν του παραχώρησε το ΚΑΣ τον Τύμβο του Μαραθώνα για συναυλία και έσπευσε να χαρακτηρίσει τα μέλη του «καμιά 15αριά ξινές, οπισθοδρομικές και ανοργασμικές»! Να τον χαίρονται όσοι τον ψηφίσανε και όσοι διασκεδάζουν με την αλεγρία του…