ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 25 Αυγούστου 2015

Ναυάγησε (ξανά) ο καναλάρχης του κάμπου

«Kαναλάρχης στον κάμπο» γράφαμε πριν από περίπου δύο μήνες αναφερόμενοι στον Πέτρο Κωστόπουλο και τις νέες δραστηριότητες του πρώην εκδότη στο χώρο της show biz. Τότε ο Κωστόπουλος, μετά και την ένταξη στον όμιλο του gazzeta των σάιτ που διαχειριζόταν, είχε συμφωνήσει να αναλάβει σύμβουλος προγράμματος σε δέκα περιφερειακά κανάλια της χώρας (μετά την «πόρτα» από όλους τους μεγάλους τηλεοπτικούς σταθμούς).
Ο Π. Κωστόπουλος μάλιστα, όπως έγραφε η Espresso, είχε συμφωνήσει με το TRT Θεσσαλίας, το Δίον Βορείου Ελλάδος, το ΕΝΑ Κεντρικής Ελλάδος και το Κρήτη TV. Ο βασικός του ρόλος ήταν να καταρτίσει ένα ψυχαγωγικό πρόγραμμα προδιαγραφών εθνικής εμβέλειας περίπου τριών ωρών ημερησίως, το οποίο θα διανέμεται και θα μεταδίδεται με παράλληλες δικτυώσεις σε διαφορετικούς περιφερειακούς σταθμούς της χώρας.
Tελικά όμως η συνεργασία ναυάγησε και ο Κωστόπουλος αναγκαστικά αλλάζει (ξανά)..
επαγγελματικό προσανατολισμό και ρίχνει το βάρος του στο διαδίκτυο. Οπως γράφει το enimerosi24 o πρωην εκδότης αποφάσισε να αποχωρήσει απο το σχήμα των περιφερειακών καναλιών που έχει δημιουργήσει ο εφοπλιστής Γιάννης Καραγιώργης… Σύμφωνα με το enimerosi24 ο Πέτρος Κωστόπουλος εργάζεται ήδη επάνω στο νέο του project που ειναι η δημιουργία δυο νέων sites και συγκεκριμένα μιας ιστοσελίδας για άντρες και ενός τουριστικού σάιτ.