ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 16 Ιουλίου 2015

24ωρη απεργία στoυ Μπόμπολα

Μετά τις τελευταίες δραματικές εξελίξεις στο εκδοτικό συγκρότημα του Πήγασου όπου σχεδιάζονται νέες εκκαθαρίσεις εργαζομένων και προαναγγέλλεται εργασιακός μεσαίωνας (εκ περιτροπής εργασία, νέες μειώσεις μισθών κλπ) τα Διοικητικά Συμβούλια της Ε.Σ.Η.Ε.Α, της Ε.Π.Η.Ε.Α και της Ε.Σ.Π.Η.Τ., σε έκτακτη συνεδρίασή τους αποφάσισαν την κήρυξη 24ωρης απεργίας.
Η απεργιακή κινητοποίηση ξεκινάει από τις 18.00 της Πέμπτης, 16 Ιουλίου 2015 έως τις 18.00 της Παρασκευής, 17 Ιουλίου 2015 και περιλαμβάνει όλους τους δημοσιογράφους και τους διοικητικούς υπαλλήλους, που εργάζονται στις εφημερίδες «ΕΘΝΟΣ», «ΗΜΕΡΗΣΙΑ», «GOAL NEWS», καθώς και στις ιστοσελίδες «ethnos.gr», «imerisia.gr» και «sentragoal.gr». Τα Διοικητικά Συμβούλια των Ενώσεων διεκδικούν:..
• Την άμεση καταβολή όλων των οφειλόμενων δεδουλευμένων αποδοχών των εργαζομένων και συγκεκριμένα την εξόφληση των μηνών Μαΐου, Ιουνίου και επιδόματος αδείας 2015.

GOAL News: διαφωνούν αλλά συμμετέχουν
Λάβαμε και δημοσιεύουμε email από εργαζόμενους της εφημερίδας «GOAL NEWS»: «Η Γενική συνέλευση των εργαζομένων στην εφημερίδα “GOAL News”, δηλώνει ότι διαφωνεί με την 24ωρη απεργιακή κινητοποίηση της 16ης Ιουλίου 2015 και τον τρόπο που αυτή προκηρύχθηκε, όμως συμμορφώνεται με την απόφαση της ΕΣHΕΑ. Ωστόσο, σημειώνεται πως συμμετέχει για τελευταία φορά σε κινητοποίηση, η απόφασή της οποίας λαμβάνεται ερήμην των εργαζομένων. Η συνέλευση των εργαζομένων».