ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 25 Μαΐου 2015

Γκρίνιες για την «ακέφαλη» Αυγή

Τέσσερις μήνες μετά την αποχώρηση του Νίκου Φίλη δεν έχει τοποθετηθεί νέος διευθυντής
Κοντεύουν να συμπληρωθούν τέσσερις μήνες από τις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου, οπότε ο Νίκος Φίλης εξελέγη βουλευτής, κι όμως η «Αυγή» παραμένει χωρίς διευθυντή, αφού η θέση του δεν έχει καταληφθεί από κανέναν. Στις συσκέψεις υπό τον διευθύνοντα σύμβουλο, Δημήτρη Στούμπο, με τη συμμετοχή και των Γιώργου Κυρίτση, Κώστα Νικολακάκου και Σταύρου Καπάκου, η θεματολογία αποφασίζεται συλλογικά, αλλά όλοι γνωρίζουν πως στα κρίσιμα ζητήματα ο Φίλης συνεχίζει να έχει λόγο, έστω κι αν είναι απών.
Η τοποθέτηση Καπάκου στην ΕΡΤ μείωσε κατά έναν τον αριθμό των υποψήφιων διαδόχων και τώρα η μάχη διεξάγεται μεταξύ των Νικολακάκου και Κυρίτση. Ο πρώτος, αν και λένε πως είναι πιο συμπαθής στους εργαζομένους, δεν θεωρείται..
αρκετά δυναμικός από την Κουμουνδούρου για να διευθύνει το φύλλο. Ο δεύτερος έχει το μειονέκτημα ότι είναι περισσότερο συγκρουσιακός ως χαρακτήρας.
Με αυτά και με εκείνα, η εφημερίδα του ΣΥΡΙΖΑ παραμένει ακέφαλη και αυτοδιαχειριζόμενη, γεγονός που έχει αρχίσει να προκαλεί μουρμούρες και ανάμεσα στους εργαζομένους. Οσο για τους επίδοξους διαδόχους του Νίκου Φίλη δίνουν τη δική τους μάχη και ταυτόχρονα παραφυλάνε μήπως βρεθεί κάποιος τρίτος, που θα κάνει την… έκπληξη.
Ο πιο «επικίνδυνος» για αυτούς -ο εμπειρότατος και με αδιαμφισβήτητα προσόντα- είναι ο Θανάσης Καρτερός, ο οποίος μέχρι πρόσφατα ούτε που συζητούσε αυτή την πιθανότητα και προτιμούσε να συνεχίζει να γράφει.
- από την έντυπη έκδοση των Παραπολιτικών