ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή 29 Μαΐου 2015

Γρηγόρης Ψαριανός, ο πτυχιούχος...

Ποτέ δεν είναι αργά για έναν αιώνιο φοιτητή να τελειώσει τη σχολή του. Όπως έκανε και ο Γρηγόρης Ψαριανός.
Το διαβάσαμε στην Athens Voice η οποία τάσσεται αναφανδόν εναντίον των αιώνιων φοιτητών. Αλλά το θέμα του Γρηγόρη το είδε από την άλλη σκοπιά, εκείνη που είναι υπέρ του φοιτητή. Με συμπάθεια δηλαδή. «Χρωστούσε δύο μαθήματα για το πτυχίο. Διάβασε και τελικά ο βουλευτής του Ποταμιού, Γρηγόρης Ψαριανός παρέστη στην τελετή αποφοίτησης του Τμήματος Οικονομικών του Πανεπιστημίου Πειραιά» γράφει η καλή εφημερίδα.
Ο ίδιος ο Ψαριανός, μέλος ενός κόμματος που στέλνει στην πυρά τους αιώνιους φοιτητές (το Ποτάμι) βρήκε την ευκαιρία να αντιστρέψει την κατάσταση, κάνοντας χιούμορ: «Η αλήθεια είναι ότι.. αγχώθηκα και βιάστηκα να πάρω το πτυχίο μου. Με το νομοσχέδιο Μπαλτά θα μπορούσα να μείνω φοιτητής. Χαλαρά» έγραψε στο Twitter.
Σιγά που θα έχει πρόβλημα ο κ. Ψαριανός να καταψηφίσει το άρθρο για τους αιώνιους φοιτητές του Αριστείδη Μπαλτά. Εδώ σε κάθε κοινοβουλευτική περίοδο αλλάζει και κόμμα, σε αυτό θα κόλλαγε; Αστεία πράγματα.
 

Δημήτρης Κανελλόπουλος (Efsyn)