ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 25 Μαΐου 2015

Δίνουν τα χέρια Σταύρος Ψυχάρης και Φώτης Μπόμπολας

Προς ολοκλήρωση η συγχώνευση ΔΟΛ και «Πήγασου» - Ανακοινώσεις ακόμα και πριν το καλοκαίρι


Εδώ και αρκετό καιρό έχει ξεκινήσει μια συζήτηση που θέλει τα δύο ιστορικά εκδοτικά συγκροτήματα της χώρας, τον ΔΟΛ του Σταύρου Ψυχάρη και τον «Πήγασο» του Γιώργου Μπόμπολα, να βρίσκονται σε προχωρημένες κουβέντες για να συγχωνευτούν. Αν και κανείς δεν είναι σε θέση να επιβεβαιώσει όσα φτάνουν στα δημοσιογραφικά γραφεία, εσχάτως φαίνεται ότι έχουμε εξελίξεις, και μάλιστα θετικές. Οπως αναφέρουν αξιόπιστες πηγές στη στήλη, οι συζητήσεις ανάμεσα στους δύο άνδρες για πρώτη φορά είναι σε τόσο προχωρημένο επίπεδο.
Κάποιοι, δε, λένε ότι δεν αποκλείεται ακόμη και πριν από το καλοκαίρι να υπάρξουν ανακοινώσεις. Προς το παρόν, συνεχίζονται οι αλλεπάλληλες επαφές που έχουν οι Σταύρος Ψυχάρης και Φώτης Μπόμπολας. Από την ενημέρωση που φτάνει στις τράπεζες, οι δύο πλευρές φαίνεται να είναι..
πολύ κοντά στο να δώσουν τα χέρια. Και αυτό διότι η απόκλιση που υπήρχε στο ύψος του τιμήματος έχει μικρύνει, γεγονός που επιταχύνει τις εξελίξεις.
Πάντως, αξίζει να σημειωθεί ότι η παρουσία του Σταύρου Ψυχάρη στο Δ.Σ. της «Ιριδας» ήρθε να ενισχύσει τις φήμες για επικείμενη συμφωνία. Οι εξελίξεις στο συγκεκριμένο πεδίο επηρεάζουν άμεσα και τα δρώμενα στο Μεγάλο Κανάλι, αφού, από τη στιγμή που θα ολοκληρωθεί το deal, το ποσοστό της νέας εταιρείας θα αυξηθεί κατά πολύ στην «Τηλέτυπος».
Αυτός είναι και ο λόγος που δεν ελήφθη απόφαση σχετικά με την αύξηση μετοχικού κεφαλαίου.
- πηγή: secret / Παραπολιτικά