ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 7 Μαΐου 2015

Σε απολογία στην ΕΣΗΕΑ καλείται ο Ψύλλος του ΑΠΕ

Με πολλά φάουλ ξεκίνησε την (νέα) καριέρα του στο Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων ο  νέος Πρόεδρος-Γενικός Διευθυντής, Μιχάλης Ψύλος.
Μετά την  πρωτη (σωστή) απόφασή του να απολύσει δύο αργόμισθους συντάκτες που είχαν να εμφανιστούν χρόνια στο πρακτορείο, προχώρησε σε εκκαθαρίσεις κι άλλων εργαζομένων στο ΑΠΕ – ΜΠΕ.
Οπως καταγγέλεται από δημοσιογράφους και ανταποκριτές εξωτερικού του πρακτορείου, ο τέως εκπρόσωπος των εργαζομένων στο Δ.Σ. της εταιρείας Μ. Ψύλλος, που μετά τις εκλογές διορίστηκε επικεφαλής του ΑΠΕ-ΜΠΕ, άρχισε τις απολύσεις πρώην συναδέλφων του, αφήνοντας κενές θέσεις ανταποκριτών σε καίρια πόστα και υψηλής σημασίας χώρες για την ομογένεια και την προώθηση των εθνικών θεμάτων όπως ο Καναδάς, οι Ηνωμένες Πολιτείες, η Αυστραλία, το Στρασβούργο κλπ.
Μετά τις ως άνω καταγγελίες ο Μ. Ψύλλος καλείται από το ΔΣ της ΕΣΗΕΑ σε απολογία τη..
Δευτέρα το μεσημέρι προκειμένου να δώσει εξηγήσεις...(δείτε τι ανέφερε για το θέμα η Κίνηση Επαγγελματιών Δημοσιογράφων ΕΔΩ)