ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 7 Μαΐου 2015

Προσευχές για κάθε δύσκολη περίσταση

Μαζί με την εφημερίδα Ορθόδοξη Αλήθεια

Κυκλοφορεί από σήμερα Πέμπτη 7 Μαίου στα περίπτερα όλης της χώρας η μηνιαία θρησκευτική εφημερίδα Ορθόδοξη Αλήθεια. Συνοδεύεται από το σημαντικό βιβλίο "Προσευχητάρι του Ορθοδόξου χριστιανού" (250 σελίδων) με προσευχές για κάθε δύσκολη περίσταση. Μαζί θα δοθεί σε DVD και τη ταινία «Ιησούς Χριστός», που αποτελεί την ακριβέστερη μεταφορά της ζωής του Κυρίου στον κινηματογράφο.
Βασικό θέμα της εφημερίδας, είναι ένα εκτενές ρεπορτάζ, με αναλυτικούς πίνακες σχετικά με το φιλανθρωπικό έργο των Μητροπόλεων ανά την Ελλάδα μέσα από το οποίο αποδεικνύεται η έμπρακτη προσφορά της Εκκλησίας στον πάσχοντα άνθρωπο.
Επίσης υπάρχει μεγάλο αφιέρωμα στον ταπεινό Αρχιεπίσκοπο της Κρήτης κ. Ειρηναίο, κείμενα για την κάρτα του πολίτη, το συγκινητικό έργο του Ιεραποστόλου στην Σιέρα Λεόνε που πολεμά τον έμπολα, την αγιοκατάταξη των μαρτύρων της Γενοκτονίας των Αρμενίων, το δράμα του Ποντιακού..
ελληνισμού, οδοιπορικό στα προσκυνήματα της Μόσχας κ.α.
Αρθρογράφοι είναι μεταξύ άλλων οι: π. Γεώργιος Μεταλληνός, π. Ανανίας Κουστένης, ο Κωνσταντίνος Χολέβας, κ.α.
Μόνιμες στήλες: Πείρα Αγιορειτών Πατέρων  (Μανώλης Μελινός), Κάποτε στο Βυζάντιο (Κέλλυ Μπoυρδάρα), Αιρέσεις και παραθρησκείες (Λάμπρος Σκόντζος), Αγιολόγιο (Ιωάννα Κατσούλα), τα νέα των ιεροψαλτών (Ανδρέας Χρόνης), θρησκευτικός τουρισμός (Χρήστος Πετρέας), Πατερικά κείμενα (Χρόνης Μούτσης), Εκκλησία και νέοι (π. Θεμιστοκλής Μουρτζανός), βιβλία (Κατερίνα Χουζούρη), Πολιτισμός (Γιώργος Μυλωνάς).
Η εφημερίδα μαζί με το βιβλίο και το DVD κοστίζει 3 ευρώ.