ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 4 Μαΐου 2015

Παρασκηνιακές κινήσεις μιντιαρχών...

...για κυβέρνηση εθνικής ενότητας

Ελληνες μιντιάρχες σε συνεργασία με πολιτικούς παράγοντες, επεξεργάζονται στο παρασκήνιο σχέδια ή πιο σωστά, επιχειρούν να προετοιμάσουν το έδαφος για κυβέρνηση εθνικής ενότητας. Το εν λόγω κυβερνητικό σχήμα, όπως λέγεται, δεν θα αποτελείται από τεχνοκράτες υπουργούς, αλλά πολιτικούς ευρείας αποδοχής. Επιπλέον; Το πρόσωπο που θα ηγηθεί, δηλαδή ο πρωθυπουργός, φέρεται να είναι ήδη συμφωνημένο και πρόκειται για γνωστό πολιτικό που προέρχεται από τον κεντροδεξιό χώρο, έχει διατελέσει πολλά χρόνια υπουργός, ενώ έχει σημαντική εμπειρία και θητεία σε θεσμικές (πολιτικές) θέσεις στο εξωτερικό και ισχυρές γνωριμίες με πολιτικούς παράγοντες.. σε Ευρώπη και ΗΠΑ.
Σημειώνεται ότι οι έλληνες μιντιάρχες που κινούνται παρασκηνιακά και εμπλέκονται στο σχεδιασμό, έχουν δώσει ήδη τις σχετικές εντολές στα επιτελεία των συνεργατών τους για να διαμορφώσουν το κλίμα… Ενώ τέλος – λέγεται, ότι η «προσπάθεια» στηρίζεται και από συγκεκριμένα διεθνή ΜΜΕ.

ΥΓ Σημειώνεται ότι η κυβέρνηση γνωρίζει από πρώτο χερι τις κινήσεις των συγκεκριμένων κύκλων
-πηγή: enimerosi24