ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 4 Μαΐου 2015

Γιατί ψάχνει για δουλειά ο Αργύρης;

Οταν ο Ντινόπουλος αποφάσισε να θυμηθεί το παρελθόν του και να λειτουργήσει ως ρεπόρτερ...

«Πρώην υπουργός, με 13 χρόνια εμπειρίας στην πολιτική και υπό συνθήκες οικονομικής κρίσης (Ελλάδα), 15 χρόνια πείρας ως δημοσιογράφος – πολεμικός ανταποκριτής, δικηγόρος, δίγλωσσος (αγγλικά, γαλλικά), με εξειδίκευση στην επικοινωνία, στην επίλυση συγκρούσεων, την επίλυση κρίσεων, τη διοίκηση καταστάσεων υψηλού ρίσκου λαμβάνοντας δύσκολες αποφάσεις, αναζητά εργασία. Μπορεί να μετεγκατασταθεί άμεσα». Αυτά αναφέρονται μεταξύ άλλων στην αγγελία αναζήτησης εργασίας, του πρωην δημάρχου, πρώην..  βουλευτή , πρώην υπουργου και δημοσιογράφου, Αργύρη Ντινόπουλου που δημοσιεύεται στην ιστοσελίδα devnetjobs.org.
Στην αγγελία περιλαμβάνεται ένα πλήρες και αναλυτικό βιογραφικό του Αργύρη Ντινόπουλου.
Λίγο μετά την δημοσιοποίηση του θέματος, ο Ντινόπουλος σχολίασε: «Το αυτονόητο στην πολιτική, έγινε είδηση. Ότι, δηλαδή, ο έντιμος πολιτικός, όταν δεν εκλέγεται, πρέπει να δουλεύει. Γιατί πώς αλλιώς θα ζήσει; Αναλυτικά βιογραφικά μου υπάρχουν, λοιπόν, σε πολλούς διεθνείς ιστότοπους. Γιατί επιλογή μου, τώρα, είναι η δουλειά. Μέχρι τις επόμενες εκλογές». 
Από την πλευρά του ο δημοσιογράφος Πέτρος Κατσάκος σχολίασε (και μάλλον έχει πέσει «μέσα») πως το πιθανότερο είναι ο ίδιος ο Αργύρης Ντινόπουλος να «σφύριξε» σε δυό τρεις κολλητούς την ανάρτηση του βιογραφικού του στο devnetjobs.org ώστε να τον παρουσιάσουν ως ένα συμπαθές θύμα της οικονομικής κρίσης. Ήταν ο ίδιος ο πρώην υπουργός -σχολιάζει ο Κατσάκος στο fb- που έδωσε την «είδηση» της «μικρής αγγελίας» ώστε να δημιουργήσει μια εξωραϊσμένη εικόνα για το τι ήταν και το τι έκανε μέχρι χτες.
Είναι σχεδόν σίγουρο πως ήταν ο ίδιος ο Ντινόπουλος που επιδίωξε την δημοσιοποίηση της «μικρής αγγελίας» την οποία δεν ανακάλυψε κανένας δαιμόνιος ρεπόρτερ... Ο Αργύρης απλώς αποφάσισε να θυμηθεί το παρελθόν του και να λειτουργήσει ο ίδιος ως ρεπόρτερ...