ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 26 Φεβρουαρίου 2015

Οι σχολιαστές του ΔΟΛ δεν βολεύονται με τίποτα...

Αυτά τα χιουμοριστικά δίδυμα στον ΒΗΜΑ FM δεν βολεύονται με τίποτα. Εκεί που είχαν να κοροϊδεύουν το πρωί κανένα Γιακουμάτο ή τη Ραχήλ Μακρή και να κάνουν παράλληλα «σφοδρή» κριτική στις μη δημοκρατικές διαδικασίες εντός και εκτός κομμάτων και στον τρόπο λήψης αποφάσεων χωρίς καμιά συζήτηση, τώρα επικρίνουν τον Αλέξη Τσίπρα και τον ΣΥΡΙΖΑ γιατί –άκουσον άκουσον- έκανε 10 ώρες συνεδρίαση και ακούστηκαν οι παρατηρήσεις όλων των στελεχών.
Μετά τους έφταιγε ότι δεν καταγράφηκαν -όπως οι ίδιοι επιθυμούσαν- οι διαφωνίες, με την ψηφοφορία να γίνεται διά ανατάσεως της χειρός.
Πολύ τους χάλασε τους πρωινούς η πολύωρη ανταλλαγή απόψεων, την οποία παρομοίασαν με ομιλία(;) του Κάστρο.
Αφού λοιπόν ασχολήθηκαν με το τελευταίο αγαπημένο θέμα της κατάργησης από τον καθηγητή υπουργό Αριστείδη Μπαλτά των αντιεπιστημονικών μεθόδων που ακόμα και στα σχολεία..
διαχωρίζουν τα παιδιά στο όνομα της «αριστείας» και του «πειραματισμού», αποφάσισαν να ασχοληθούν με το πόσο συζητάει και ακούει ο πρωθυπουργός τα μέλη της κοινοβουλευτικής του ομάδας.
Στρώθηκε έτσι ο δρόμος για τους κατ’ εξοχήν δημοκρατικούς διαλόγους που ετοιμάζονται στα κόμματα και κυρίως στη Ν.Δ. που, σύμφωνα με τους σχολιαστές του ΔΟΛ, δεν χρειάζεται ούτε να κρατάνε πολλές ώρες ούτε να μιλάνε όλοι!

Aντα Ψαρρά (Εφσυν)