ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Σάββατο 28 Φεβρουαρίου 2015

Σε 48ωρη απεργία οι απλήρωτοι του Ελεύθερου Τύπου

Σε 48ωρη απεργία από τις 6 π.μ. της Δευτέρας, 2 Μαρτίου 2015 έως τις 6 π.μ. της Τετάρτης, 4 Μαρτίου 2015 προχωρούν οι δημοσιογράφοι, διοικητικοί υπάλληλοι και  τεχνικολι τύπου, που εργάζονται στην εφημερίδα «ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ».
Τα Διοικητικά Συμβούλια της Ε.Σ.Η.Ε.Α, της Ε.Π.Η.Ε.Α και της Ε.Τ.Η.Π.Τ.Α. κήρυξαν την απεργία ζητώντας  την άμεση καταβολή των δεδουλευμένων αποδοχών στους εργαζόμενους, καθώς και την τήρηση όλων των δεσμεύσεων της εργοδοσίας.
**Το Διοικητικό Συμβούλιο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Συντακτών (ΠΟΕΣΥ), εκφράζει τις ευχαριστίες των Ελλήνων δημοσιογράφων προς τους Γερμανούς συνάδελφους–μέλη των Ενώσεων «Deutsche Journalistinnen und Journalisten Union (dju) in ver.di» και «Deutscher Journalisten-Verband», για την.. υπεύθυνη στάση που επέδειξαν καταδικάζοντας την εμπρηστική και προσβλητική για τους Έλληνες εκστρατεία της εφημερίδας Bild. Προάσπισαν με αυτόν τον τρόπο την τιμή του επαγγέλματος και τις αρχές της δημοσιογραφικής δεοντολογίας.