ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 20 Ιανουαρίου 2015

Πέτρος Κωστόπουλος: Δεν θα μας πει η Αυγή τι θα βάλουμε ή τι ουίσκι θα πιούμε!..

Τελικά ο Πέτρος θα ψηφίσει τον Σταύρο και το Ποτάμι του;

«Λέει ή είναι μούφα το Ποτάμι;» είναι ο τίτλος άρθρου του Πέτρου Κωστόπουλου στο σάιτ koolnews. Από τα γραφόμενά του μπορεί εύκολα κάποιος να συμπεράνει ότι το κόμμα του Σταύρου Θεοδωράκη «λέει» και πως δεν είναι «μουφα». Κι αυτό γιατί σύμφωνα με τον πρώην εκδότη «αυτή τη στιγμή το Ποτάμι εκφράζει υγιείς ανθρώπους στην πλειοψηφία τους, σαφώς μεσαίας και μεσοανώτερης επαγγελματικής και κοινωνικής τάξης» ενώ ο αρχηγός Σταύρος «είναι από τους λίγους υποψηφίους αρχηγούς που βγήκε στην επιφάνεια δουλεύοντας εκεί έξω, σαν κι εμάς...»
Στο άρθρο του ο Π. Κωστόπουλος τα βάζει και με την «Αυγή» γιατί η εφημερίδα κριτικάρει το Ποτάμι και κάνει -λέει ο πρώην εκδότης- την εξής προσέγγιση ανθρωπολογικού και αισθητικού..
χαρακτήρα στο κόμμα του Στ. Θεοδωράκη:
«...είναι δεκάδες χιλιάδες άνθρωποι που για κάποιον απροσδιόριστο λόγο θεωρούν ότι είναι έξυπνοι, διορατικοί, επιτυχημένοι, όμορφοι, μορφωμένοι, ξέρουν ποια είναι τα καλύτερα μπαρ, τα καλύτερα εστιατόρια, οι καλύτερες παραστάσεις, οι καλύτεροι δίσκοι».
Τα παραπανω ενόχλησαν τον Π. Κωστόπουλο που γράφει ότι  «η συμπαθής εφημερίδα τα παίρνει προφανώς με αυτούς τους υπερφίαλους τύπους που τολμάνε να πιστεύουν όλα τα παραπάνω» ενώ ο πρώην εκδότης-συμπεριλαμβάνοντας και τον εαυτό του σε αυτούς που αναφέρει η Αυγή- συνεχίζει :
«Προφανώς η Αυγή θεωρεί ότι και στον χώρο του lifstyle ο ΣΥΡΙΖΑ ηγεμονεύει... ή με ταγάρι ή με φουλάρι. Από εδώ και πέρα θα παίρνουμε την Αυγή για να μάθουμε τι θα βάλουμε, πού θα πιούμε ένα ουίσκι και τι παράσταση θα δούμε...»

ΥΓ1 Αμετανόητος lifestylας....

ΥΓ2 Στο άρθρο του ο Κωστόπουλος -αφού εκθειάζει, με τον δικό του τρόπο, το Ποτάμι και τον Θεοδωράκη- αναφέρει: Δεν σας είπα ότι θα το ψηφίσω κιόλας, αλλά η αλήθεια να λέγεται

ΥΓ3 Στην φωτογραφία από το παρελθόν ο Θεοδωράκης, ο Κωστόπουλος κι ο Πρετεντέρης πίνουν το ποτό και το ουίσκι που επιθυμούν κι όχι αυτό που (θα) τους επιβάλλει ο ΣΥΡΙΖΑ