ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Σάββατο, 11 Οκτωβρίου 2014

Δύο δήμαρχοι έδειραν τον δημοσιογράφο Χρ. Βούζα!

Αγριος ξυλοδαρμός του δημοσιογράφου Χρίστου Βούζα που δέχτηκε επίθεση λόγω ρεπορτάζ που δημοσίευσε στην ιστοσελίδα aftodioikisi.gr στην οποία είναι και διευθυντής.
Το αξιοσημείωτο της συγκεκριμένης υπόθεσης είναι ότι η επίθεση δεν προέρχεται από «αγνώστους» αλλά από εκλεγμένους εκπροσώπους της Αυτοδιοίκησης!!! Συγκεκριμένα, ο απερχόμενος πρόεδρος της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Αττικής (ΠΕΔΑ) και δήμαρχος Αγίων Αναργύρων – Καματερού Νίκος Σαράντης και ο στενός του συνεργάτης δήμαρχος Ηλιουπόλεως Βασίλης Βαλασόπουλος εξύβρισαν, στη συνέχεια απείλησαν και στο τέλος επιτέθηκαν με κλωτσιές και μπουνιές στο Χρίστο Βούζα, με αποτέλεσμα να του σπάσουν τα..
γυαλιά μυωπίας και να του προκαλέσουν εκδορές.Τα γεγονότα είναι πρωτοφανή και εισάγουν νέα ήθη. Εάν οι εκλεγμένοι εκπρόσωποι του λαού συμπεριφέρονται ως κοινοί τραμπούκοι, αναρωτιόμαστε τι πρότυπα αποτελούν για τους πολίτες της χώρας μας.
Την επίθεση καταδικάζει η ΕΣΗΕΑ που καλεί τις αρμόδιες Αρχές να λάβουν μέτρα για το πρωτάκουστο συμβάν και να καταδικάσουν αμέσως τέτοιου είδους συμπεριφορές.