ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 9 Ιουλίου 2014

«Ψήνεται» πώληση

** Προς πώληση εθνικής εμβέλειας τηλεοπτικός σταθμός. Πληροφορίες αναφέρουν πως ισχυρός επιχειρηματίας, με παρουσία ήδη στα media, έχει εκφράσει ενδιαφέρον για την εξαγορά.
** Δεν έχει αποσπάσει και τα καλύτερα σχόλια η αλλαγή του κασέ στο «Βήμα», η αναδιάταξη της ύλης, καθώς και οι ανατροπές στα ένθετα, με κεντρικό άξονα τον περιορισμό των σελίδων. Η αιτία, μία και μόνη, η μείωση του κόστους, που επιβάλλεται από την πτώση της κυκλοφορίας και τον περιορισμό της διαφήμισης.
** Αγωνία για την “Τυποεκδοτική”. Η εκτυπωτική εταιρεία του ΚΚΕ κινδυνεύει με πτώχευση και δεν αποκλείεται να πουληθεί σε επιχειρηματία που εσχάτως παρουσιάζει έντονη..    κινητικότητα στο χώρο των ΜΜΕ.
** Σκέψεις για μάνατζερ στο Φάληρo. Το ενδεχόμενο να αναλάβει νέο πρόσωπο το μάνατζμεντ του ομίλου ΣΚΑΪ εξετάζει ο Αλαφούζος στο Νέο Φάληρο.
**Το “JOY” στο Mega. Εγκαταλείπει το ΣΚΑΪ για το Mega η εκπομπή “JOY”. Η ψυχαγωγική εκπομπή μετακινείται από το Νέο Φάληρο στη Μεσογείων στη ζώνη του Σαββατοκύριακου.
** Νέο μέλος στο ΔΣ της ΝΕΡΙΤ. Με απόφαση του Εποπτικού Συμβουλίου της ΝΕΡΙΤ, ορίστηκε  ως μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της εταιρείας ο Αντιεισαγγελέας Αρείου Πάγου ε.τ.,  Γιώργος Μποροδήμος.
**Η Brainfood Media, η Νίκη Εκδοτική και μια  ομάδα ανθρώπων με  προϋπηρεσία στον χώρο τoυ γυναικείου Τύπου αλλά και σε  ελληνικά sites, καθώς και φανατικοί bloggers, ένωσαν τις δυνάμεις τους και δημιούργησαν το γυναικείο portal allyou.gr. Διευθύντρια του εγχειρήματος η Μελίνα Αδαμοπούλου. 
- επιλογή κι αναδημοσίευση από τις Τυπολογίες