ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Κυριακή 6 Ιουλίου 2014

Πόλεμος Κουρτάκη με υπαλλήλους-πράκτορες του Μελισσανίδη

Νέο σημείωμα του μιντιάρχη Γιάννη Κουρτάκη με αποδέκτη τον επιχειρηματία και μέτοχο του ΟΠΑΠ Δημήτρη Μελισσανίδη.
Αυτή τη φορά με κείμενό του στα Παραπολιτικά στη στήλη Πολιτικός Καφές, ο Κουρτάκης απευθύνεται προς τον Σάββα Καλεντερίδη, πρώην πράκτορα (γνωστό από την υπόθεση Οτσαλάν) και νυν υπάλληλο του Μελισσανίδη. Ο εκδότης των Παραπολιτικών αναφέρεται σε προβοκάτσιες και διάφορα «πονηρά μηνυματάκια» που στέλνει ο Καλεντερίδης «είτε μέσω του άκρως γραφικού και ανυπόληπτου ιστολογίου του είτε μέσω των φυλλάδων και των sites που θαυμάζει και στα οποία ενίοτε αρθρογραφεί» - (ο πρώην πράκτορας αρθρογραφεί τακτικά στην «Δημοκρατία» του Γιάννη Φιλιππάκη).
 Ο Γ. Κουρτάκης στέλνει με τη σειρά του το δικό του μήνυμα σε Μελισσανίδη - Καλεντερίδη αναφέροντας χαρακτηριστικά:
«ΕΔΩ κύριε Καλεντερίδη ούτε "σκοτώνουμε δημοσιογράφους" ούτε "περνάμε πριονοκορδέλα" ..
όσους μας ενοχλούν. Κυρίως όμως δεν συμβιβαζόμαστε με τίποτα ΛΑΘΡΑΙΑ, αρκεί να παίρνουμε το μεροκάματό μας. Κάνουμε κανονική δουλειά, που δεν έχει σχέση με βαλιτσάκια, ηχογραφήσεις και παρακρατικούς μηχανισμούς. Η εποχή της κουκούλας ευτυχώς ανηκεί στο παρελθόν. Πείτε ευθέως ό,τι έχετε να πείτε. Τότε θα έχουμε να πούμε πολλά και με ΕΣΑΣ καο με το αφεντικό σας. Πάντως καλό θα ήταν να ενημερώσετε τον μικρομέτοχο του ΟΠΑΠ ότι: ΔΕΝ ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ ΤΙΠΟΤΑ, ΔΕΝ ΑΠΕΙΛΟΥΜΑΣΤΕ, ΜΑ ΚΥΡΙΩΣ ΔΕΝ ΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΣΤΑ ΣΟΒΑΡΑ ΤΟΥΣ ΚΑΘΕ ΛΟΓΗΣ ΑΠΟΤΥΧΗΜ¨ΕΝΟΥΣ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ».

Η κόντρα ανάμεσα σε Μελισσανίδη και  Κουρτάκη σε πλήρη εξέλιξη...