ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη, 7 Μαΐου 2014

O Κύρτσος πάντως τόλμησε!

Αυτογκόλ σε Σαμαρά και ΝΔ

Το πρόσφατο βιβλίο «Αγανακτήστε αλλά τολμήστε»! (εκδόθηκε το 2013) του υποψήφιου ευρωβουλευτή με τη ΝΔ, Γιώργου Κύρτσου αξιοποιεί ο ΣΥΡΙΖΑ για να εξαπολύσει επίθεση στον Σαμαρά για αθέτηση των προεκλογικών του δεσμεύσεων.
Ο ΣΥΡΙΖΑ, κατηγορεί τον Σαμαρά πως θεωρεί ως σταθερότητα τη συνέχιση της ακραίας λιτότητας και της πολιτικής του μνημονίου χρησιμοποιώντας ταυτόχρονα έναν ακραία διχαστικό λόγο, «μια στρατηγική που έχει επισημάνει ήδη από το 2013 σε βιβλίο του ο υποψήφιος σήμερα ευρωβουλευτής της ΝΔ κ. Κύρτσος».
Τονίζει επίσης, πως το συγκεκριμένο βιβλίο είναι αποκαλυπτικό για την αθέτηση όλων των.. προεκλογικών δεσμεύσεων του κ. Σαμαρά σε οικονομικό και κοινωνικό επίπεδο, αναφέροντας χαρακτηριστικά ότι «έχουμε να κάνουμε με μια μεθοδευμένη πολιτική εξαπάτηση του εκλογικού σώματος που δεν έχει όμοιά της στην ιστορία της προκλητικά ασυνεπούς πολιτικής τάξης».
Συνεχίζει λέγοντας ότι «Ο κ. Σαμαράς πέρασε, για λόγους τακτικής, από την αντιπαλότητα με την κα Μέρκελ, την οποία καλλιεργούσε μέχρι το φθινόπωρο του 2011, με στόχο την αντιμνημονιακή συσπείρωση της βάσης της Κεντροδεξιάς στην σκηνοθεσία ενός πολιτικού ειδυλλίου το οποίο, πιθανότατα, στερείται περιεχομένου και προοπτικής».
Ο ΣΥΡΙΖΑ καταλήγει λέγοντας πως «όταν ένας υποψήφιος ευρωβουλευτής της ΝΔ, όπως στη συγκεκριμένη περίπτωση ο κ. Κύρτσος, γράφει σε βιβλίο του ότι ο κ. Σαμαράς έχει αθετήσει όλες τις προεκλογικές του δεσμεύσεις και ότι έχει προσδεθεί στο άρμα της κας Μέρκελ, τα δικά μας σχόλια περιττεύουν».
πηγή: parapolitika.gr