ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 7 Μαΐου 2014

Χατζής - Καλογεροπούλου βρήκαν «καταφύγιο» στα στούντιο του Ευαγγελάτου

** Εντυπωσιάστηκαμε από το διαφημιστικό άνοιγμα του δημοσιογράφου Τάκη Χατζή. Aνεβαίνοντας την Κηφισίας πέσαμε σε ένα τεράστιο newpost.gr που φιγουράριζε στο πίσω μέρος ενός τρόλει. Σε αυτά μας είχε συνηθισει μόνο το newbeast του Κοπελούζου, με τον καρχαρία που τρόμαζε τους αφημερημένους οδηγούς που το έβλεπαν ξαφνικά μπροστά τους.

** Tελικά ο Τάκης Χατζής και η άσπονδη φίλη και συνάδελφός του, Ελένη Καλογεροπούλου που απέρριψαν λέει πρόταση του ΣΚΑΪ, βρήκαν τηλεοπτικό καταφύγιο στo newsit του Ευαγγελάτου. Η εκπομπή «Εκλογές 2014» του newsit, έκανε..  το ντεμπούτο της με τον Μανώλη Γλέζο.

 ** Από Δευτέρα - Παρασκευή από τις 14.00 έως τις 15.00 ο Νίκος Ευαγγελάτος στα στούντιο του newsit με τους Χατζή και Καλογεροπούλου συζητούν ζωντανά για τις κρίσιμες εκλογικές αναμετρήσεις του Μαΐου. Μαζί τους, πολιτικοί αρχηγοί και υποψήφιοι από όλα τα κόμματα που αναπτύσσουν τις θέσεις τους και τις προτάσεις τους αλλά και απαντούν στα ερωτήματα των θεατών.

** To διαδικτυακό «Εκλογές 2014» θα μεταδίδεται ζωντανά και από το σάιτ του Τάκη Χατζή, το Newpost (το τερπνόν με το ωφέλιμον)