ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 6 Μαΐου 2014

Οι Συντάκτες ανακρίνουν τους δημοσιογράφους

«Δημοσιογραφία & Πολιτική, Σχέσεις (στ)οργής» έχει τίτλο η δημόσια συζήτηση που διοργανώνει την Πέμπτη το βράδυ στις 8 η «Εφημερίδα των Συντακτών», στο «Black Duck Garden» (Ι. Παπαρρηγοπούλου 5-7, είσοδος από πλατεία Κλαυθμώνος).
Στο ιδιότυπο αυτό «ζωντανό» debate θα συμμετάσχουν δημοσιογράφοι που κατεβαίνουν στο στίβο της πολιτικής και η Εφημερίδα των Συντακτών ζητάει από τους αναγνώστες της να είναι εκεί για να  βοηθήσουν στην «ανάκριση» με τα δικά τους ερωτήματα. Από τους δημοσιογράφους που είναι υποψήφιοι στις εκλογές του Μαίου συμμετέχουν: Κώστας Αργυρός.. 
(Ποτάμι), Λεωνίδας Βατικιώτης (Ανταρσυα), Πόπη Διαμαντάκου (Καμίνης), Τερενς Κουίκ (ΑΝΝΕΛ), Γιώργος Κύρτσος (ΝΔ), Μιχάλης Λεάνης (ΚΚΕ), Ανδρέας Παπαδόπουλος (ΔΗΜΑΡ), Αλεξάνδρα Χριστακάκη (ΣΥΡΙΖΑ).
Οπως λέει η Εφημερίδα των Συντακτών «δηλώστε συμμετοχή με ένα mail στο debate@efsyn.gr για να εξασφαλίσετε θέση μαζί με τον/τη συνοδό σας, γιατί η παρουσία σας μας είναι απαραίτητη».