ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 5 Μαΐου 2014

Αγαπητέ Γιάννη, αποχωρώ από τον ΣΚΑΪ για λόγους αξιοπρέπειας και επαγγελματισμού

Γιατί τα «βρόντηξε» η Ακριβοπούλου

Επειτα  από 22 χρόνια συνεργασίας παραιτήθηκε από τον ΣΚΑΪ η γνωστή δημοσιογράφος Κατερίνα Ακριβοπούλου. Στην επιστολή της παραίτησής της προς τον ιδιοκτήτη του σταθμού Γιάννη Αλαφούζο, επικαλείται λόγους αξιοπρέπειας και επαγγελματισμού.
Ακολουθεί ολόκληρο το κείμενο της επιστολής παραίτησης της Κατερίνας Ακριβοπούλου, όπως δημοσιεύτηκε στο e-tetradio.gr:
«Αγαπητέ Γιάννη
Παρά το γεγονός ότι η διοίκηση του σταθμού αποφάσισε, τον περασμένο Αύγουστο, να μου αφαιρέσει το κεντρικό μαγκαζίνο, το οποίο υπηρέτησα επί 13 χρόνια, και να με μεταθέσει στη 1 το μεσημέρι, επέλεξα να παραμείνω στο Σκάι, σεβόμενη.. 
όχι μόνο τους κανόνες του επαγγελματισμού, αλλά κυρίως την επί 22 χρόνια θητεία μου στον όμιλο, που συνοδεύτηκε από άριστη μεταξύ μας σχέση.
Τη Μεγάλη Παρασκευή όμως, πληροφορήθηκα εξωδίκως και αναρμοδίως, ότι η εκπομπή μου μετατίθεται για τις 7 το απόγευμα. Λίγες ημέρες μετά, μου προτάθηκε, επίσης αναρμοδίως, να μετατεθώ για τις 8 το βράδυ στο ραδιόφωνο, προκειμένου να συμμετάσχω στην τηλεοπτική εκπομπή του Σπύρου Μάλλη.
Κατόπιν όλων αυτών, αποχωρώ από το Σκάι για λόγους αξιοπρέπειας και επαγγελματισμού.
Ευχαριστώ για την πολύχρονη συνεργασία και εύχομαι ειλικρινά κάθε επιτυχία».