ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 1 Απριλίου 2014

Μπάμπης Παπαδημητρίου: Ο ΣΚΑΪ έχασε την αξία του

Τι κατέθεσε σε δίκη για την απόλυση του συνδικαλιστικού εκπροσώπου

Θολή είναι η οικονομική πραγματικότητα του ΣΚΑΪ 100.3, γεγονός που παραδέχονται ακόμη και οι στενοί συνεργάτες του Γιάννη Αλαφούζου. Τα προγράμματα εθελουσίας εξόδου, απολύσεων και περικοπών δεν απέδωσαν και στις σκέψεις των υπευθύνων επανέρχεται η ιδέα για... δραστικές λύσεις, με όλα τα ενδεχόμενα να είναι ανοικτά για τον άλλοτε κραταιό ραδιοφωνικό σταθμό.
 Η συζήτηση για τα οικονομικά του ΣΚΑΪ 100,3 δεν γίνεται μόνο εντός των θυρών του 6ου ορόφου του γυάλινου κτιρίου στο Νέο Φάληρο. Συγκεκριμένα, προ ημερών ο Μπάμπης Παπαδημητρίου, στενός συνεργάτης του Γιάννη Αλαφούζου, σε δίκη στο Πρωτοδικείο Πειραιά, φέρεται να δήλωσε πως «έγινε απομείωση της αξίας του σταθμού». Αν είναι αληθής η τοποθέτηση αυτή, το ενδεχόμενο.. δανειοδότησης του ομίλου μπαίνει σε άλλη βάση. Οταν οι τράπεζες ακούνε το συγκεκριμένο επιχείρημα, είναι δύσκολο ακόμη και να θέλουν να ικανοποιήσουν τα αιτήματα που καταθέτει συχνά-πυκνά ο Αλαφούζος. Μάλιστα, ο σχολιογράφος του σταθμού αναφέρθηκε και στην αύξηση μετοχικού κεφαλαίου του ΣΚΑΪ που έγινε προ διετίας, για να υποστηρίξει την αξιοπιστία του επιχειρηματία, αποφεύγοντας όμως να διευκρινίσει το ζήτημα της συνεργασίας με την οικογένεια Κυριακίδη, της οποίας ο αρχηγός, Πέτρος, είναι καταζητούμενος μαζί με τη δικηγόρο Ελένη Σκούρα, η οποία εμφανίστηκε ως μέτοχος στη συνέχεια.
Ο Μπάμπης Παπαδημητρίου δεν δίστασε, όπως έγραψε το SECRET, ένθετο της εφημερίδας ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ , να περιγράψει με μελανά χρώματα την κατάσταση στον σταθμό, αναφέροντας πως έχει μειωθεί ο αριθμός των δημοσιογράφων και παρουσιάζοντας τον τρόπο αλλαγής της παραγωγής και των ωρών του ενημερωτικού προγράμματος.

- πηγή: parapolitika.gr