ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 6 Μαρτίου 2014

Σταύρο (Ψυχάρη), άστο καλύτερα!..

Ανεξάρτητα από το αν συμφωνεί κανείς ή όχι με τον Σταύρο Θεοδωράκη και «ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ», δεν μπορεί να μην διαπιστώσει ότι την πιο σφοδρή επίθεση στην μία μόλις εβδομάδα ζωής του κόμματος την δέχθηκε από τον ΔΟΛ του Σταύρου Ψυχάρη. Δεν γνωρίζουμε αν ο εκδότης έχει βάλει στόχο να διαλύσει πολιτικά τον πρώην δημοσιογράφο των εφημερίδων του ή έχει δώσει εντολή στους συνεργάτες του να τον αποδομούν καθημερινά, σίγουρα όμως κάτι τους έχει ψιθυρίσει, αφού έχει καταφέρει να τον «χτυπάει» ακόμη και μέσα στο ίδιο του το σπίτι, δηλαδή το πρώην site του, το protagon! Θαυμάστε: «Σταύρο, άστο καλύτερα. Δεν το ‘χεις…» η φράση ανήκει στον Γιώργο Λακόπουλο τον συνεργάτη των «ΝΕΩΝ» και απευθύνεται στον Σταύρο Θεοδωράκη και ουχί στον.. Σταύρο Ψυχάρη, για να συνεχίσει – πάντα μέσα από το protagon:
«Τι βγήκε από τη συνέντευξη Τύπου με την οποία ο ημέτερος Σταύρος Θεοδωράκης παρουσίασε Το Ποτάμι, ως νέο και «διαφορετικό» πολιτικό κόμμα; Απάντηση: τίποτε. Και δεν βγήκε, γιατί δεν υπάρχει τίποτε. Ούτε ιδεολογικό πλαίσιο, ούτε πολιτικό πρόγραμμα, ούτε οργανωτικό σχήμα, ούτε εκλογικός στόχος, ούτε καν ψηφοδέλτιο»!
Θέλετε και συνέχεια; Η αρθρογράφος του «ΒΗΜΑτος» Λώρη Κέζα στο χθεσινό της άρθρο κατέληξε στην εξής πολιτική διαπίστωση, «Ο Θεοδωράκης είναι μια επηρμένη τηλεπερσόνα»! Δικαίως όμως αναρωτιέται κανείς, γιατί δεν το έγραφε και πριν, που ο πρώην συνάδελφός της εργαζόταν στο MEGA ή στον από κάτω όροφο του κτιρίου της Μιχαλακοπούλου που στεγάζεται και η ίδια;
Αλησμόνητη όμως θα μείνει η επίθεση του διευθυντή του «ΒΗΜΑτος» Αντώνη Καρακούση ελάχιστες μόλις ώρες μετά την ανακοίνωση του Σταύρου Θεοδωράκη ότι εγκαταλείπει την δημοσιογραφία και προχωράει στην ίδρυση κόμματος.
Συμπέρασμα: Αν ο Σταύρος Ψυχάρης μέσω των επιθέσεων του «ΒΗΜΑτος» έχει στόχο να φρενάρει την ορμή του «ΠΟΤΑΜΙΟΥ», μάλλον έχει επιλέξει λάθος τρόπο, δεδομένου ότι το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας «Παραιτηθείτε κύριε πρόεδρε» είναι πολύ πρόσφατο! Για αυτό όπως θα έλεγε και ο Γιώργος Λακόπουλος, «Σταύρο (Ψυχάρη), άστο καλύτερα»!
- πηγή: enimerosi24