ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 2 Δεκεμβρίου 2013

Τι λες Χρήστο; Αληθεύει ότι φεύγει η Ολγα από το Μega;

Ούτε ένας δεν τον πήρε τηλέφωνο να τον ρωτήσει...

Εξαιρετικά ευαίσθητος και παρεξηγιάρης αποδεικνύεται ο διευθυντής Ειδήσεων και Ενημέρωσης του Μega, Χρήστος Παναγιωτόπουλος.
Μέχρι τώρα τα έχει βάλει με πάρα πολλούς και έχει «ξεφωνήσει» άλλους τόσους μέσα από άρθρα του στο αιχμηρό σάιτ που διατηρεί. Οταν μάλιστα του πειράξουν και την αγαπημένη του τηλεπαρουσιάστρια Ολγα Τρέμη, τότε ποιος είδε τον Διευθυντή και δεν τον φοβήθηκε. Τα βάζει, από «τις κουτσομπόλες της γειτονιάς» και τα «ανυπόληπτα μπλογκς» μέχρι τους δημοσιογράφους που δεν του έκαναν έστω ένα τηλεφώνημα για να τον..
ρωτήσουν "τι λες Χρήστο για τις ‘πληροφορίες’ αυτές; Υπάρχει τίποτα ή είναι παραμύθια;"
Ο Χρ. Παναγιωτόπουλος είναι μάλιστα τόσο χολωμένος με την ιστορία της τηλεπαρουσιάστριας, που με κείμενό του στο σάιτ του -και υπό τον τίτλο «Ακλόνητη η Όλγα Τρέμη στο Mega παρά τους ευσεβείς πόθους ορισμένων»-  διαψεύδει κατηγορηματικά τα όσα γράφτηκαν στο διαδίκτυο αλλά και σε πολλές εφημερίδες περί αποχώρησης της Τρέμη από το Mega:
«Ας το πω, λοιπόν, παρότι ουδείς μπήκε στον κόπο να με ρωτήσει: Η Όλγα Τρέμη είναι και θα παραμείνει η κεντρική παρουσιάστρια του Μega. H δημοσιογραφική της επάρκεια, η πολιτική της κρίση και η πολύχρονη εμπειρία της συμβάλλουν αποφασιστικά στη σχέση εμπιστοσύνης του δελτίου με τους πολίτες»...
ΥΓ: Oλγα mou!.. (ήταν ο αρχικός τίτλος που θέλαμε να βάλουμε)