ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Κυριακή 1 Δεκεμβρίου 2013

Κάνετε και καψώνια πριν από τις απολύσεις σύντροφοι;

Στη 1 που παρέδωσα και υπολείπονταν 4 σελίδες, καλά δεν ήταν; Αλλωστε έτσι όπως έγιναν τα πράγματα πλέον, το γοργόν και χάριν έχει… Την αγάπη μου σε όλους! Στους απολυθέντες κυρίως… Και να μη χανόμαστε!
Ο Κώστας Κρεμμύδας, που έγραψε αυτά τα λόγια στο facebook, είχε απολυθεί από τις 11. Σεβόμενος το ψωμί που έτρωγε τόσα χρόνια στον «Ριζοσπάστη», κάθισε μέχρι τη 1, ώστε οι δικές του σελίδες, αυτές που είχε κλείσει ως συντάκτης ύλης, να κλείσουν σωστά και στο τυπογραφείο.
Η Αλεξάνδρα Φωτάκη απολύθηκε στις 11, αφού όλο το διεθνές είχε παραδώσει την ύλη του, την οποία καθυστερούσε λόγω των απολύσεων που είχαν ξεκινήσει με τον Γρηγόρη Τραγγανίδα (πολιτιστικό- μα τον Γρηγόρη βρε αθεόφοβοι;) και τον..  Κώστα Τρακόσα (εργατικό).
Τον Ηρακλή Κακαβάνη (διόρθωση) δεν ξέρω τι ώρα τον απέλυσαν. Αργά πάντως. Με τη λήξη της βάρδιας.
Αυτό λέγεται καψώνι αν δεν κάνω λάθος. Συγχωρέστε με, δεν πήγα φαντάρος. Αλλη στράτευση είχα. Σε κόμμα που υπηρετούσε -κάποτε- τον άνθρωπο και το ευτυχισμένο μέλλον του. Ή έτσι έλεγε…

Νευροσπάστης