ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 15 Οκτωβρίου 2013

Τι τρέχει στον ΔΟΛ με τον Βασίλη Χιώτη;

Τα πράγματα στον ΔΟΛ πρέπει να είναι πολύ σοβαρά, αλλιώς δεν εξηγείται η πληροφορία ότι παραιτήθηκε ο Βασίλης Χιώτης από την διεύθυνση του ραδιοφωνικού σταθμού «Βήμα fm». Μάλιστα οι σχετικές διαρροές λένε ότι υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο ο δημοσιογράφος να αποχωρήσει οριστικά από τον ΔΟΛ.
Ο Βασίλης Χιώτης θεωρείται -και είναι- ένας από τους ανθρώπους που εμπιστεύεται ο Σταύρος Ψυχάρης για αυτό και πολλοί εξεπλάγησαν από τα περί αποχώρησής του. Μάλιστα λέγεται πως το αφεντικό του ΔΟΛ τον προόριζε για θέση «κλειδί» μέσα στον Οργανισμό.
Κάποιοι ειπαν ότι δημοσιογράφος ήρθε σε άγρια κόντρα με τον γκαλερίστα σύμβουλο του Ψυχάρη, ο οποίος απαίτησε επιτακτικά να γίνουν απολύσεις και στον ραδιοσταθμό «Βήμα fm» που.. εξακολουθούσε να λειτουργεί ως ανεξάρτητο – από τον υπόλοιπο Όμιλο – Μέσο.
O Bασίλης Χιώτης, όπως γράφει το enimerosi24, και στο παρελθόν είχε υποβάλει δύο φορές την παραίτηση του μετά από τις πιέσεις της διοίκησης να προχωρήσει σε απολύσεις αλλά δεν είχε γίνει δεκτή. Προφανώς τώρα ο Ψυχάρης υπέκυψε στις πιέσεις του κολλητού του, Π. Κουβουτσάκη και «άδειασε» τον διευθυντή του...