ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Κυριακή 13 Οκτωβρίου 2013

Aπλήρωτοι και τρομοκρατημένοι...

@ Απλήρωτοι στον «Ελεύθερο Τύπο», στον «Επενδυτή», στην «Ελευθεροτυπία», στο «Κόκκινο», τρομοκρατημένοι στον ΔΟΛ. Να ένα έργο που δεν θα βαρεθεί να βλέπει η Ένωση Συντακτών, περιμένοντας ότι το τέλος θα είναι διαφορετικό. Και να δεις τι ορισμό είχε δώσει ο Αϊνστάιν για τους ανθρώπους που κάνουν ακριβώς το ίδιο (ανόητο) πράγμα, αλλά περιμένουν διαφορετικό αποτέλεσμα..!

@ Παράρτημα του JackDaniels η υπόθεση της ΕΡΤ – ΔΤ – ΝΕΡΙΤ. Η αξιολόγηση άργησε (όχι, μια μέρα),  ο καιρός χάνεται με εκπομπές του 0,9%, χάνονται και ζωές, χάνονται και καμιά 20αριά εκατομμύρια ευρώ (λάθος;) τον μήνα για να συντηρηθεί όλο αυτό το αλλοσούσουμο πανηγύρι που.. «στήθηκε» μετά το επίσημο λουκέτο της 11ης Ιουνίου. Αλλά έτσι πάει, ο δρόμος για την κόλαση που ‘ναι στρωμένος με καλές προθέσεις.

@ Και ξαφνικά χάθηκαν τα ποσοστά (της Nielsen).  Χωρίς «πώς» και «γιατί», αλλά με «διότι», μια ωραία πρωία τα κανάλια σταμάτησαν να στέλνουν τηλεθεάσεις. Υπήρξε, λέει, κάποια κόμπλα, γενικώς και όλως τυχαίως, τα ποσοστά εχάθησαν και τρέχα τώρα να προσθέτεις και να διαιρείς και να εντοπίζεις 15αρτα με το χαρτάκι και το μολυβάκι. Αστεία πράγματα και φυσικά καθόλου τυχαία.

@ Δεν «δούλεψε», λέει επίσης, το πλάνο αυτοδιαχείρισης των ραδιοσταθμών. Ο συνεταιρισμός – για να στηθεί, λέει – θέλει 500 ευρώ. Και ως γνωστόν, σήμερα με 500 ευρώ παντρεύεσαι. Ή βαφτίζεις. Αναλόγως το… Facebookstatus. 

@ Μικρές, σεμνές διακριτικές τροποποιήσεις στον Ομιλο Αλαφούζου, με πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο τον κ. Γιάννη Αλαφούζο, αναπληρώτρια  διευθύνουσα την κα Εύη Κουτσαφτάκη και… Δεν έχει «και». Ο κ. Παναγόπουλος παραμένει, πάντως, στον Όμιλο.

 Media Collector