ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου 2013

Eίναι σίγουρο ότι μας ψεκάζουν!

Χαμός εγινε σήμερα στο διαδίκτυο καθώς από το πρωί η εμφάνιση άσπρων γραμμών στον ουρανό τροφοδότησε τις θεωρίες συνομωσίας ότι μας ψεκάζουν. Πράγματι το θέαμα των αεροσκαφών που πετούσαν κατά δεκάδες αφήνοντας πίσω τους γραμμές με άσπρα σύννεφα, ήταν εντυπωσιακό.
Τα τελευταία χρόνια, το θέμα έχει πάρει μεγάλες διαστάσεις, δίνοντας τροφή σε τηλεοπτικά πάνελ, φτάνοντας ακόμη και στη Βουλή, έπειτα από σχετικές ερωτήσεις βουλευτών.
Αν και οι ειδικοί εξηγούν, ότι οι άσπρες «συννεφένιες» γραμμές, τα λεγόμενα contrails, είναι  «παγωμένοι υδρατμοί» στις ουρές αεροσκαφών, οι συνομωσιολόγοι δεν πείθονται και υποστηρίζουν ότι πρόκειται για ψεκασμούς με τοξικές ή ακόμη και... χαλαρωτικές ουσίες που έχουν σκοπό να..
εξουδετερώσουν τις αντιστάσεις των Ελλήνων. Ακόμη πολλοί είναι αυτοί που υποστηρίζουν ότι είμαστε πειραματοζώα όπου επάνω μας δοκιμάζονται διαφορες νέες ουσίες. Μάλιστα δεν είναι λίγοι εκείνοι που όταν βλέπουν τα contrails σπεύδουν να κλειστούν στα σπίτια τους κλείνοντας ερμητικά πόρτες και παράθυρα..
Τούτων δοθέντων το συμπέρασμα βγαίνει αβίαστα: Πρέπει πράγματι να μας ψεκάζουν!