ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου 2013

Το τρολ του Σαμαρά και η απάντηση Βερναρδάκη

«Ενας άγγλος ανταποκριτής μεγάλου δημοσιογραφικού οργανισμού με ρώταγε σοβαρότατα προ μηνών, με αφορμή το κλείσιμο της ΕΡΤ, "πως είναι δυνατόν ένα τρολ να είναι υπεύθυνος τύπου του πρωθυπουργού μιας ευρωπαικής χώρας". Την ίδια απορία του απάντησα έχουν πολλοί και πολλές και στην Ελλάδα. Αλλά αυτο είναι μια άλλη ιστορία που ακουμπά το ήθος και την ποιότητα μιας μεγάλης μερίδας της σημερινής πολιτικής ελίτ. Είναι κι αυτό ένα success story.»
Αυτό είναι το υστερόγραφο της απάντησης του καθηγητή Χριστόφορου Βερναδάκη, στον ανορθόγραφο και καβγατζή διευθυντή του Σαμαρά, Γιώργο Μουρούτη που καταφέρθηκε εναντίον του με αφορμή το νέο σάιτ του ΣΥΡΙΖΑ (toportal) και αιτία τις δημοσκοπήσεις της VPRC.
O Χρ. Βερναρδάκης στην απάντησή του που δημοσιεύεται thepressproject.gr μεταξύ άλλων αναφέρει:
«Κάποιος Μουρούτης, γνωστός από την ανορθογραφία του, τις καβγάδες του στα social media και τη..
δημιουργία μιας ομάδας απαίδευτων πιτσιρίκων που υβρίζοντας ανωνύμως στο twitter νομίζουν ότι κάνουν «ιδεολογικό πόλεμο», μου έκανε για πολλοστή φορά την τιμή να ασχοληθεί μαζί μου και με την εταιρεία ερευνών που υπηρέτησα ερευνητικά τα τελευταία 20 χρόνια, την VPRC. Είμαι αναγκασμένος για πρώτη και τελευταία – ελπίζω – φορά στη ζωή μου να ασχοληθώ με τα σκουπίδια του συγκεκριμένου προσώπου κι’αυτό γιατί πολλές φορές η απαξίωση να ασχολούμαστε με τις γκαιμπελίστικες ιδεοληψίες του ίδιου και των ομοίων του εκλαμβάνεται ως αδυναμία. Ο Μουρούτης για όσους/ες δεν γνωρίζουν έγραψε χθες βράδυ το εξής σχόλιο:
- διαβάστε εδώ τη συνέχεια