ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 1 Αυγούστου 2013

Σοκ μετά τις νέες εκκαθαρίσεις εργαζομένων στον όμιλο Αλαφούζου

Ο Γιάννης Αλαφούζος ενεργοποίησε τελικά τη λίστα των απολύσεων στο Φάληρο... Ο εκπρόσωπος των δημοσιογράφων στον ραδιοσταθμό ΣΚΑΙ 100.3, Λεωνίδας Σακλαμπάνης με αφορμή την ανάκληση των αδειών από τις 29 Ιουλίου μέχρι τις 2 Αυγούστου, είχε αναφερθεί (εδώ) στο ήδη βεβαρημένο εργασιακό περιβάλλον στον όμιλο ΣΚΑΪ που πλέον μετατρέπεται σε «ζούγκλα» με ευθύνη της διοίκησης, της διεύθυνσης και των στελεχών. (Ο εκπρόσωπος των εργαζόμενων  είναι τελικά ανάμεσα σε αυτούς που τους ανακοινώθηκε η απόλυση!)
Ο αριθμός των απολύσεων στον όμιλο Αλαφούζου που ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων, είναι αδιευκρίνιστος (13 απολύσεις στον ΣΚΑΪ 100,3 και 4 στην τηλεόραση) καθώς λέγεται ότι θα υπάρξει συνέχεια! Προς το παρόν οι απολυθέντες ενημερώθηκαν πως για λόγους περιστολής δαπανών πρέπει να αποχωρήσουν από το όμιλο του ΣΚΑΪ.
Ανάμεσα στους απολυμένους είναι και οι Λεωνίδας Σακλαμπάνης (εκπρόσωπος εργαζομένων),..
Αγγελική Κρασσά,  Θανάσης Δολαπτσόγλου, Νίκος Μαθές, Νότα Βαφέα, Αρετή Βασιλικού, Θανάσης Καραγιάννης, Ζηνοβία Σαπουνά, Παύλος Χατζηιωαννίδης, Έλενα Βογιατζή, Νίκος Σταματέλος, Γιώργος Τσαντάκης, Αριστοτέλης Παπαπάνος, οι οποίοι εργάζονταν στο ραδιόφωνο. Από την τηλεόραση του ΣΚΑΪ απολύθηκαν οι Ιουλία Βελισσαράτου, Δημήτρης Θωμάς, Βασίλης Ζήρας και Γιώργος Σόμπολος.
Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ, προχώρησε σε στάση εργασίας από τις 17.00 χθες Τετάρτη, έως τις 13.00, Πέμπτη, 1 Αυγούστου, όλων των δημοσιογράφων που εργάζονται στον ραδιοφωνικό σταθμό «ΣΚΑΙ 100,3» και στον τηλεοπτικό σταθμό «ΣΚΑΙ TV».
Σήμερα Πέμπτη, 1 Αυγούστου 2013, στις 10 το πρωί, θα πραγματοποιηθεί συνέλευση των δημοσιογράφων των σταθμών στην ΕΣΗΕΑ (Ακαδημίας, 20 3ος όροφος).