ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 1 Αυγούστου 2013

Πέταξαν έξω από την ΕΣΗΕΑ τον Σίμο Κεδίκογλου

Aντί να έχει το θάρρος να παραιτηθεί από μέλος της ΕΣΗΕΑ ζητάει και τα ρέστα. Ο λόγος για τον
Σίμο Κεδίκογλου που παραδόθηκε πλέον στη χλεύη της ιστορίας των media μετά και το προκλητικό απολογητικό υπόμνημά του προς το Πρωτοβάθμιο Πειθαρχικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ.
Στον Κεδίκογλου με ψήφους 4 έναντι 1 επιβλήθηκε η οριστική διαγραφή από τα μητρώα της ΕΣΗΕΑ καθώς παραβίασε σωρεία διατάξεων του Καταστατικού της Ενωσης και του Κώδικα Δεοντολογίας.  Κανονικά ο κυβερνητικός εκπρόσωπος με το κατάπτυστο διάγγελμά του, τόσο σε ύφος όσο και σε περιεχόμενο, για το λουκέτο στην ΕΡΤ θα έπρεπε (αν ήταν έστω και λίγο σοβαρός)  να είχε παραδώσει την δημοσιογραφική του ταυτότητα και να είχε παραιτηθεί από.. επαγγελματίας δημοσιογράφος.
Ο Κεδίκογλου συν τοις άλλοις στο υπόμνημά του αναφέρει ότι θα έπρεπε να έχει προνομιακή..
μεταχείριση έναντι των άλλων δημοσιογράφων που έχουν κριθεί και κρίνονται από τα Πειθαρχικά Συμβούλια. Και με την έπαρση και την αλαζονία της εξουσίας από την οποία διακατέχεται επιχειρεί να προσβάλει και να απαξιώσει τα θεσμοθετημένα Όργανα Δεοντολογίας της ΕΣΗΕΑ και τα εκλεγμένα μέλη τους. Και δεν διστάζει να τα συνδέει με τον ρόλο των συνταγματαρχών της χούντας, αλλά και με τις φασιστικές αντιλήψεις από τις οποίες προφανώς διακαταχέται ο ίδιος αν κρίνουμε από το πραξικοπηματικό λουκέτο και το «μαύρο» στην ΕΡΤ...
Μάλιστα ο Κεδίκογλου είχε και το θράσος να ισχυρίζεται ότι η σε βάρος του πειθαρχική δίωξη «είναι απαράδεκτη, παράνομη και άκυρη, όπως και η εν γένει σε βάρος του διαδικασία»!
-Διαβάστε εδώ ολόκληρη την αποκαλυπτική απόφαση του ΠΠΣ της ΕΣΗΕΑ

Y.Γ Ποιος από τα μέλη του ΠΠΣ ζήτησε μόνο τρεις μήνες  προσωρινή διαγραφή για τον Κεδίκογλου;