ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 2 Απριλίου 2013

Αναταραχή στην εφημερίδα «Επενδύτης» μετά τις νέες απολύσεις

Aναστάτωση στην εβδομαδιαία εφημερίδα «Επενδυτής» μετά την ανακοίνωση μαζικών απολύσεων τεχνικών, διοικητικών αλλά και δημοσιογράφων.
Στην εφημερίδα των Σκαναβή - Μπενέκου επικρατεί αναταραχή, με τους εργαζόμενους να προχωρούν σε γενική συνέλευση για να αποφασίσουν τον τρόπο αντίδρασής τους. Ο εκπρόσωπος των εργαζόμενων Κυριάκος καρυώτης επρόκειτο να τους ενημερώσει για τις προθέσεις της ιδοκτησίας σχετικά με τις απολύσεις.
Στον «Επενδυτή» έχουν ήδη γίνει απολύσεις από την αρχή της χρονιάς ενώ έχουν υπάρξει και περικοπές μισθών της τάξεως του 30%. Υποτίθεται ότι οι μειώσεις τότε είχαν γίνει με κοινωνικά κριτήρια ενώ είχαν απολυθεί όσοι είχαν και δεύτερη δουλειά. Φόβοι εκφράζονται ότι οι περικοπές (προσωπικού και μισθών) θα επεκταθούν και..
στα άλλα μέσα που ελέγχουν οι δύο εκδότες και συγκεκριμένα στον Ελευθερο Τύπο...
Διαβάστε εδώ τι έγραφαν, πριν από περίπου δύομισι μήνες, οι zoornalistas για το νέο μιντιακό συγκρότημα των Μπενέκου - Σκαναβή