ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 3 Απριλίου 2013

Από τον Τσίπρα ξεκίνησε η συγχώνευση ΔΟΛ - Πήγασου

** Η συγχώνευση ΔΟΛ και Πήγασου φαίνεται πως ξεκίνησε από τα παραπολιτικά των «Νέων» και του «Εθνους»! Είναι κι αυτή μια ερμηνεία για τη χθεσινή σύμπτωση δημοσίευσης της ίδιας φωτογραφίας με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Aλέξη Τσίπρα να είναι συνοφρυωμένος και την ίδια φράση στη λεζάντα «Ευρώ ή δραχμή. Ιδού η απορία». Η Αυγή που στο σημερινό της φύλλο επισημαίνει τη σύμπτωση αναρωτιέται «αν τα μεγάλα πνεύματα συναντήθηκαν» ή αν πρόκειται για δάκτυλο του Μαξίμου.

** Τρεις δημοσιογράφοι, οι  Χρήστος Μιχαλόπουλος, Γιάννης Μαυρίδης και Χριστίνα Βασιλάκου, ενώσαν τις δυνάμεις τους, σε μια δύσκολη εποχή, για μια νέα αρχή. Πρώτα πήραν τη μεγάλη απόφαση της αποκέντρωσης και..
εγκαταστάθηκαν στο Πόρτο Χέλι και σήμερα, έπειτα από πολύ κόπο, επιμονή και υπομονή, η εφημερίδα «ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΝΕΑ», η δική τους εφημερίδα, βρίσκεται στα χέρια 4.000 αναγνωστών, σε Ερμιονίδα, Σπέτσες, Ύδρα καθώς και σε δυο σημεία στον Πειραιά.

** Το Σωματείο Εργαζομένων ΜΜΕ Λέσβου χαιρετίζει πανηγυρικά την απόφαση-σταθμό που έλαβε την Τρίτη 2 Απριλίου 2013 το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Μυτιλήνης καταδικάζοντας σε 6 μήνες φυλάκιση τον εκδότη Γιώργο Κονδυλούδη για την προσπάθειά του να εξαναγκάσει σε παραίτηση την πρώην πρόεδρο του Σωματείου Θάλεια Βουγδή.

** Στο νέο του γραφείο στην ΕΡΤ εγκαταστάθηκε ο νέος διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας, Γκίκας Μάναλης του οποίου ο διορισμός εγκρίθηκε κατά πλειοψηφία από την Επιτροπή ΔΕΚΟ της Βουλής. Υπέρ ψήφισαν η ΝΔ και η ΔΗΜΑΡ, “παρών”  το ΠΑΣΟΚ και οι Ανεξάρτητοι Έλληνες και κατά, ο ΣΥΡΙΖΑ, το ΚΚΕ και η Χρυσή Αυγή. Προκαλεί εντύπωση πως η έγκρισή του βασίζεται μόνο στα λεγόμενα του Γ. Μάναλη, χωρίς να έχει παρουσιαστεί στο αρμόδιο ΕΣΡ και την Επιτροπή ΔΕΚΟ, κάποιο επιχειρησιακό σχέδιο για την ΕΡΤ.

-από typologies