ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Κυριακή 10 Φεβρουαρίου 2013

Κόκκινο στην «Κόκκινη γραμμή» του Κοσμά Σφαέλου

Μπορεί το γιοφύρι της Άρτας τελικά να κατασκεύαστηκε, κάτι τέτοιο όμως δεν ισχύει για την φημολογούμενη έκδοση της εφημερίδας του πρώην διευθυντή ειδήσεων του ALTER Κοσμά Σφαέλου.
Από τον περασμένο Νοέμβρη είχε βγει στην δημοσιογραφική πιάτσα η φήμη ότι ο Κοσμάς Σφαέλος ετοιμαζόταν να εκδόσει την εφημερίδα με τίτλο «Κόκκινη Γραμμή». Μάλιστα ο ίδιος διέδιδε ότι στην προσπάθεια του θα απορροφήσει 45 άνεργους εργαζόμενους του ALTER.
Αν και είδαμε με συμπάθεια μια προσπάθεια απορρόφησης εργαζομένων του πολύπαθου καναλιού, όπως σας γράφαμε τότε: «όποτε ακούγεται κάτι για απορρόφηση πρώην εργαζομένων του ALTER, κρατάμε... μικρό καλάθι».
Πως να το κάνουμε από υποσχέσεις του Κοσμά Σφαέλου, σε εργαζόμενους του ALTER, άλλο τίποτα! Ειδικά οι προσπάθειες του να πείσει τους εργαζόμενους να "βάλουν πλάτη" παρά τα..
φέσια της εργοδοσίας και να μην κάνουν απεργίες έχουν αφήσει εποχή.
Βέβαια, ο ίδιος λίγο θα μπορούσε να καταλάβει σε τι κατάσταση έχουν περιέλθει οι απλήρωτοι επί μήνες εργαζόμενοι του ALTER, αφού η δική του φορολογική δήλωση υπερέβαινε τα 400.000 ευρώ!
Μισθοί που μοίραζε απλόχερα σε υπερεκτιμημένα golden boys & girls, ο έγκλειστος Κώστας Γιαννίκος και γιατί να μην πληρώνει καλά τους δικούς του ανθρώπους, άλλωστε σάμπως απ' την τσέπη του τα έδινε;

- διαβάστε περισσότερα εδώ