ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 14 Φεβρουαρίου 2013

Ελπίζουμε ο Μαλέλης να γράψει ένα βιβλίο για το Τέρας (των τηλεσκουπιδιών) που δημιούργησε

Ένα μπουλούκι παρακμιακές φιγούρες της πολιτικής και κοινωνικής ζωής του τόπου έδωσαν το «παρών» στην παρουσίαση του (νέου-εδώ και μήνες) βιβλίου του Σταμάτη Μαλέλη με τίτλο “Το Τέρας κι Εγώ”.
Ο Σταμάτης Μαλέλης στον οποίο ευχόμαστε ολόψυχα περαστικά και σιδερένιος, έγραψε ένα βιβλίο για την μάχη με το τέρας της κατάθλιψης που είχε καλό τέλος μια και όπως όλα δείχνουν κατάφερε και το νίκησε.
Ο συγγραφέας του βιβλίου, διευθυντής ειδήσεων του χαζοStar,  σύμβουλος του πάστορα Κουβέλη, μέντορας της Πετρούλας, ελπίζουμε στο επόμενο βιβλίο του να ασχοληθεί με το Τέρας (του βλαχομπαρόκ lifestyle) που δημιούργησε ο ίδιος και το έβαλε μέσα στα σπίτια εκατομμυρίων ελληνικών οικογενειών μπολιάζοντας με..
περισσότερη δόση ηλιθιοδίνης τους ανυπεράσπιστους φαμιλιέρηδες που από τις τηλεξαπλώστρες της Μυκόνου και του Super Paradise βρέθηκαν στο κρεβάτι του Μνημονιακού Προκρούστη δίχως να το καταλάβουν.
Τώρα είναι η δική μας σειρά να  σκοτώσουμε το Τέρας που δημιούργησε ο Σταμάτης και το οποίο άνοιξε δρόμους στους Παπακωνσταντίνου, τους Βενιζέλους, τους Μπάνους, τους Μέργους.
Σημεία και τέρατα…

-kourdisto portokali