ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 5 Σεπτεμβρίου 2012

Ο Κυριακίδης απαντά στην ΕΣΗΕΑ δια της γραμματέως του!


Νέα 24ωρη απεργία σε Espresso, Athens News και Flash - Συνεχίζονται οι κινητοποιήσεις και στο Κέρδος

Δεν μπήκε καν στον κόπο να απαντήσει ο ίδιος στην ΕΣΗΕΑ και έβαλε την γραμματέα του να στείλει  επιστολή στην Ενωση. Ο λόγος για τον Πέτρο Κυριακίδη που αν και είχε δεσμευτεί ότι θα στείλει απαντητική επιστολή στην πρόταση της ΕΣΗΕΑ για άμεση πληρωμή τουλάχιστον ενός μισθού και την προοδευτική εξόφληση των δεδουλευμένων, απάντησε δια  της γραμματέως του, Ράνιας Μήτσου. Στην επιστολή αναφέρεται:
«Μετά τη συνάντηση με τους εκπροσώπους των συνδικαλιστικών οργανώσεων (ΕΣΗΕΑ, ΕΤΗΠΤΑ, ΕΠΗΕΑ κλπ) η εταιρεία, παρά το δυσμενές οικονομικό περιβάλλον δηλώνει ότι στόχος της είναι, να εξοφλήσει κάθε ποσό που οφείλει στους εργαζομένους της έως την 30.11.2012 με τακτικές τμηματικές καταβολές. Όπως όλοι γνωρίζουμε, η μοναδική πηγή εσόδων της εταιρείας είναι η κυκλοφορία των εντύπων και..
η διαφήμιση που στηρίζεται στην κυκλοφορία. Στους δύσκολους αυτούς καιρούς, όλοι μαζί να συνδράμουμε για την έκδοση των εντύπων και τη λειτουργία των μέσων μας.
Ράνια Μήτσιου
Γραφείο Γραμματείας Προέδρου κ. Πέτρου Κυριακίδη».
 Μπροστά σ’ αυτή την αδιαλλαξία τα σωματεία συνεχίζουν τις απεργιακές κινητοποιήσεις τους με νέα 24ωρη απεργία στις εφημερίδες «ESPRESSO» και «ATHENS NEWS», στην ιστοσελίδα «espressonews.gr» και στο ραδιοφωνικό σταθμό «FLASH» από τις 16.00 της Τετάρτης, 5 Σεπτεμβρίου έως τις 16.00 της Πέμπτης, 6 Σεπτεμβρίου 2012.

Νέα απεργία αποφασίστηκε από τις Ενώσεις των εργαζομένων και για τους δημοσιογράφους, τους διοικητικούς υπαλλήλους και τους τεχνικούς τύπου, που εργάζονται στην εφημερίδα «ΚΕΡΔΟΣ» και στην ιστοσελίδα «kerdos.gr», από τις 06.00 το πρωί της Πέμπτης, 6 Σεπτεμβρίου 2012 έως τις 06.00 το πρωί της Παρασκευής, 7 Σεπτεμβρίου 2012