ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 4 Σεπτεμβρίου 2012

Απεργιών συνέχεια στα Μέσα των Κυριακίδη και Λιακουνάκου


Νέα 24ωρη απεργία στα Μέσα του Πέτρου Κυριακίδη προκηρύχθηκε από τις συνεργαζόμενες Ενώσεις στο χώρο των ΜΜΕ ενώ 24ωρη απεργία αποφασίσθηκε για τους δημοσιογράφους, τους διοικητικούς υπαλλήλους και τους τεχνικούς τύπου, που εργάζονται στην εφημερίδα του Θωμά Λιακουνάκου, «ΚΕΡΔΟΣ» και στην ιστοσελίδα «kerdos.gr»
Ετσι τα σωματεία συνεχίζουν τις απεργιακές κινητοποιήσεις τους στις εφημερίδες «ESPRESSO» και «ATHENS NEWS», στην ιστοσελίδα «espressonews.gr» και στον ραδιοφωνικό σταθμό «FLASH» από τις 16.00 της Τρίτης, 4 Σεπτεμβρίου έως τις 16.00 της Τετάρτης, 5 Σεπτεμβρίου. Ο Κυριακίδης οφείλει στους εργαζόμενους δεδουλευμένες αποδοχές τριών μηνών και την εξόφληση του επιδόματος αδείας.
Στο ΚΕΡΔΟΣ ο Θ. Λιακουνάκος οφείλει στους εργαζόμενους την εξόφληση των δεδουλευμένων αποδοχών του Ιουλίου και του Αυγούστου, καθώς και τα..
επιδόματα πολυετίας και τις διαφορές κλιμακίων, οι οποίες παράνομα παρακρατήθηκαν από τη μισθοδοσία του Ιουνίου. Η 24ωρη στου Λιακουνάκου ξεκινάει από τις 06.00 το πρωί της Τετάρτης, 5 Σεπτεμβρίου 2012 έως τις 06.00 το πρωί της Πέμπτης, 6 Σεπτεμβρίου 2012.