ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 3 Ιουλίου 2012

Η αθόρυβη επέλαση του Βαγγέλη Μαρινάκη στα media και ο ρόλος του Γιάννη Κουρτάκη


 Σε κινήσεις που θα ζήλευαν και οι πλέον έμπειροι στο χώρο των media προχωρεί ο εφοπλιστής Βαγγέλης Μαρινάκης, σε αντίθεση με άλλους επιχειρηματίες οι οποίοι επιχειρούσαν και επιχειρούν απόβαση στον ναρκοθετημένο χώρο των ΜΜΕ.
O Μαρινάκης διαβλέποντας ότι μόνο τα διαδικτυακά ΜΜΕ έχουν μέλλον, φρόντισε μεθοδικά να αναπτύξει μια ομπρέλα με δυναμικά ηλεκτρονικά μέσα, την ευθύνη των οποίων έχει ο δημοσιογράφος και φίλος του εφοπλιστή, Γιάννης Κουρτάκης. Με θέα το λιμάνι του Πειραιά η δημοσιογραφική ομάδα είναι πανέτοιμη για νέα ταξίδια. Έτσι πολύ σύντομα ένα νέο οικονομικό portal θα βγει στον αέρα ενώ γίνεται λόγος και για δύο ακόμη εγχειρήματα. Το ένα είναι η έκδοση εβδομαδιαίας εφημερίδας και το άλλο το στήσιμο ενός lifestyle site.
Κι ενώ ο Μαρινάκης, παρότι άνθρωπος της θάλασσας βαδίζει σε στέρεο έδαφος, ο Σταύρος Ψυχάρης επιχειρεί εν μέσω κραδασμών στον ΔΟΛ να..κουλαντρίσει το σκάφος. Μαθαίνουμε λοιπόν ότι η πλέον επιτυχημένη στήλη των ελληνικών ΜΜΕ, η περίφημη Σίβυλλα, θα είναι η αιχμή του δόρατος στις επόμενες κινήσεις του συγκροτήματος. Πέρα από το ότι έγινε πλέον και διαδικτυακή πολύ σύντομα θα αποκτήσει την μορφή ενθέτου μέσα στο ΒΗΜΑ με απώτερο στόχο να κυκλοφορήσει μόνη της στα περίπτερα ως εβδομαδιαίο περιοδικό.

-διαβάστε περισσότερα στο kourdistoportocali